Ontsnappen aan de feestdagen

Sommige personen noemen het de gezelligste tijd van het jaar, anderen ervaren het als een periode vol verplichtingen. Het gaat inderdaad over de feestdagen in december. Heb jij even de behoefte aan tijd voor jou alleen of een romantische getaway met je partner? Bij Inntel Hotels bieden wij van alles om te ontsnappen en ontspannen.

Anoniem in Amsterdam

Amsterdam is altijd druk. Hierdoor kun je lekker anoniem opgaan in de menigte. Van november tot eind januari is het ook extra mooi in Amsterdam vanwege het Amsterdam Light Festival. Aan ontspanning is bij Inntel Hotels Amsterdam Centre ook gedacht. Er is een Finse sauna en een Turks stoombad in de Wellness Club. Wie liever een eigen sauna heeft boekt natuurlijk de suite met Whirlpool en privé sauna.

Art in Eindhoven

Geniet van design en kunst in onze lichtstad. Heerlijk ontspannen wandelen door een van de musea. Bezoek ook de galerij in het hotel om de winnaars van de Dutch Design Week te bewonderen. Dit kunstzinnige uitje is pas echt helemaal af met een overnachting in een Art Spa kamer van Inntel Hotels Art Eindhoven. Deze ruime kamers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, uitgerust met een privé whirlpool. Even een avond tv kijken in het bubbelbad met misschien een glaasje bubbels?

Relax in Rotterdam

De metropool Rotterdam heeft leuke activiteiten voor iedereen. Maak een watertaxi ritje over de maas of een geniet van een culinaire proeverij in de markthal. Bij een bezoek aan Inntel Hotels Rotterdam Centre of Mainport wil je misschien stiekem helemaal de stad niet in. De heerlijke wellness faciliteiten en mooie uitzichten zorgen voor totale ontspanning. Na dit bezoek ben je weer helemaal opgeladen.

Shoptherapie in Utrecht

Voor de beste shopervaring bezoek je winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Met tassen vol leuke spullen stap je vervolgens het tegenoverliggende Inntel Hotels Utrecht Centre binnen voor een verfrissende duik in de infinity pool. Na een nacht in een comfortabel bed en een goed ontbijt met bubbels is deze “therapiesessie” afgerond.

Toerist spelen in Zaandam

Voor een mini-vakantie en goed gevuld fotoboek hoef je Nederland niet uit. De leukste vakantiefoto’s maak je bij Instagram hotspot Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Na het maken van de beste selfies is het tijd voor dat oudhollandse gevoel van de Zaanse Schans. Hier maak je foto’s met de windmolens, in de klompen en in klederdracht. Deze vakantiedag in eigen land is pas compleet na een heerlijk diner met lokale ingrediënten bij Puur Saen.

En hoe gaan jullie ontsnappen aan de feestdagen?

You’ll be surprised