Eindhoven, 2 november 2014

In de Art Gallery van Inntel Hotels Art Eindhoven is de nieuwe expositie van Margo Elffers geopend. De expositie is dagelijks gratis toegankelijk tot media januari 2015.

Ellfers was al jong bezig met tekenen. Daarna kwam schilderen en boetseren erbij. Na diverse cursussen werd het driedimensionale de volgende uitdaging. Diverse workshops bij kunstenaars kwamen aan bod en het kappen in steen werd een passie. Voor meer verdieping ging Elffers naar de academie in Neerpelt waar zij de opleiding beeldhouwen volgde. Hier maakte zij kennis met klei, hout, brons, polyester en met andere kunstoffen. De combinaties met deze materialen zijn erg verassend!

Pieter Bruns, General Manager van het hotel is enthousiast over de expositie. “We bieden kunstenaars de kans om in het hotel te exposeren op een prominente plek. Iedere 2 of 3 maanden is er een andere expositie. Sculpturen met abstracte vormen zijn nog niet eerder ten toon gesteld in de Art Gallery en we zijn dan ook trots op de expositie van Margo Elffers.”

De expositie is dagelijks gratis toegankelijk tot medio Januari 2015. Dan maakt de expositie plaats voor een expositie van Emmie van Beers.

Inntel Hotels Art Eindhoven bevindt zich deels in het rijksmonument de Lichttoren en beschikt over 227 kamers, een à la carte restaurant en 3 zalen met een totale oppervlakte van 300 m2. Het hotel is geopend in 2009 en kenmerkt zich door de onderscheidende inrichting. De Art Gallery vormt de glazen verbinding tussen de monumentale Lichttoren en het gebouw waarin de hoofdingang van het hotel zich bevindt aan de Mathildelaan.

Gerelateerde berichten