Opening expositie Otger E.E.M. Koch

Eindhoven, 8 augustus 2014

In de Art Gallery van Inntel Hotels Art Eindhoven is vandaag de nieuwe expositie van Otger Koch geopend, bestaande uit 18 abstracte foto’s.

Koch volgde zijn opleiding aan de Kunstacademie St. Joost in Breda en gelijktijdig aan de Koninklijke academie voor Kunst & Vormgeving in Den Bosch, waar hij in 1971 afstudeerde met LOF. Zijn vijfde expositie bestaat uit 18 abstracte foto’s.

Pieter Bruns, General Manager van het hotel is enthousiast over de expositie. “We bieden kunstenaars de kans om in het hotel te exposeren op een prominente plek. Iedere 2 of 3 maanden is er een andere expositie. Abstracte fotografie is nog niet eerder ten toon gesteld in de Art Gallery en we zijn dan ook trots op de expositie van Otger Koch.”

De expositie is dagelijks gratis toegankelijk tot medio oktober. Dan maakt de expositie plaats voor Dutch Design Freak, onderdeel van de Dutch Design Week.

Inntel Hotels Art Eindhoven bevindt zich deels in het rijksmonument de Lichttoren en beschikt over 227 kamers, een à la carte restaurant en 3 zalen met een totale oppervlakte van 300 m2. Het hotel is geopend in 2009 en kenmerkt zich door de onderscheidende inrichting. De Art Gallery vormt de glazen verbinding tussen de monumentale Lichttoren en het gebouw waarin de hoofdingang van het hotel zich bevindt aan de Mathildelaan.