Oud en nieuw in Rotterdam - The Innsider - Inntel Hotels

Oud en nieuw in Rotterdam

Voor liefhebbers van het nationaal vuurwerk en feesten is er maar één plek om Oud en Nieuw te vieren, namelijk in Rotterdam! Oud en nieuw in Rotterdam staat garant voor het feestelijke inluiden van het nieuwe jaar, maar wat is er nu allemaal te doen?

Het nationale vuurwerk

De mooiste en grootste vuurwerkshow van Nederland die zie je bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Men komt van heinde en ver om hier bij te kunnen zijn. Er zal eerst om 19.00 uur een vuurwerkshow zijn voor kinderen en om 00.00 uur zal het daadwerkelijke spektakel van start gaan. Naast deze hoofdshow zullen er twee vuurwerkshows in Hoek van Holland en Nesselande zijn. Zelf vuurwerk afsteken in Rotterdam is op veel plekken niet toegestaan.

Touch-of-Gold

Ook bij Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport wordt Oud en Nieuw weer een waar feestje. Het hele hotel zal in het thema ‘Touch-of-Gold’ worden aangekleed, maar de Place to be is de 16e etage. Hier zullen Dj’s zijn, Champagne, oliebollen, een photobooth en natuurlijk het beste uitzicht op het Nationale Vuurwerk.

Voor een complete avond uit boek je er het luxe oudejaarsdinerbuffet bij waar een grand dessert natuurlijk niet ontbreekt. Wil je liever van het vuurwerk genieten in jouw kamer? Wij serveren jullie graag een fles koude Champagne!

Om jullie Oud en Nieuw in Rotterdam extra speciaal te maken hebben wij een aantal specials voor jullie. Aangezien niemand op 1 januari vroeg uit bed wil zal het ontbijt tot laat geserveerd worden en is er een uitchecktijd van 15.00!

Bekijk de specials van Inntel Hotels Rotterdam Centre en van Mainport.

Andere feestjes

Buiten de vuurwerkshow zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten om oud en nieuw te vieren in Rotterdam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een drijvende disco? Met een hapje en drankje kun je niet alleen het vuurwerk bekijken vanaf het water, maar ook genieten van een DJ. Ook TIKTAK belooft er weer een feestje van te maken in de Maassilo. Zij hebben feesten in het hele land en gaan voor de grootste countdown van het land.

Wie komt er Oud en Nieuw in Rotterdam vieren?

You’ll be surprised!