Breng de laatste avond van het jaar eens door in de hipste havenstad van Europa. De indrukwekkende skyline van Rotterdam vormt de perfecte achtergrond voor een spectaculaire jaarwisseling. Grijp een fles champagne, kies een mooie plek uit en geniet van de Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug, de grootste vuurwerkshow van Nederland!

Op de Boompjeskade swing je met de grootste hits van 2017 richting twaalf uur. Onder het genot van een oliebol bewonder je samen met je familie, vrienden en 40.000 andere feestgangers de verlichte botenparade op de Maas en tel je af naar 2018. Klokslag twaalf uur barst het grootste en meest indrukwekkende vuurwerk van Nederland los vanaf de Erasmusbrug.

Op wal of water
Ook leuk: Oud & Nieuw vieren op grote hoogte bovenin de Euromast. Ieder jaar wordt er een uitgebreid diner georganiseerd met livemuziek en een toast om twaalf uur. Of beleef een sprookjesachtige jaarwisseling midden op de Maas. Op verschillende boten worden oudjaarsfeesten georganiseerd. Ze varen ’s avonds door het Rotterdamse havengebied en meren rond twaalf uur aan in de buurt van de Erasmusbrug, zodat je het vuurwerk vanaf het water kunt aanschouwen. Blijf je liever aan wal? De meeste Rotterdamse clubs en bars organiseren een speciaal oud en nieuw feest, dus je hebt keuze genoeg!

Maak het nationale vuurwerk mee van dichtbij
Zet deze vast op je verlanglijstje voor het volgende jaar! Een van de gaafste plekken om de jaarwisseling te vieren is het Oud & Nieuw Event van Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport – gelegen aan de voet van de Erasmusbrug. Na een feestelijk ontvangst met prosecco en uitgebreid diner is het tijd voor een knallende party in de Panoramazalen op de 16e etage. De ramen van plafond tot vloer bieden je een fenomenaal uitzicht op de Maas en Erasmusbrug. Geen betere plek om van het vuurwerkspektakel te genieten! Uiteraard kun je ook overnachten in de hotels. Gezien het oud & nieuw event voor 2017/2018 alweer binnen no time was uitverkocht, raden we je aan om er snel bij te zijn voor een plekje in het volgende jaar!

Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport bieden verschillende arrangementen aan voor deze bijzondere jaarwisseling. Nieuwsgierig of er iets tussen zit voor jou? Neem dan contact op via e-mail of telefoon

 

 

 

Gerelateerde berichten