Breng de laatste avond van het jaar eens door in de hipste havenstad van Europa. De indrukwekkende skyline van Rotterdam vormt de perfecte achtergrond voor een spectaculaire jaarwisseling. Grijp een fles champagne, kies een mooie plek uit en geniet van de Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug, de grootste vuurwerkshow van Nederland!

Op de Boompjeskade swing je met de grootste hits van 2018 richting twaalf uur. Onder het genot van een oliebol geniet je samen met je familie, vrienden en 60.000 andere feestgangers en tel je af naar 2019. Klokslag twaalf uur barst het grootste en meest indrukwekkende vuurwerk van Nederland los vanaf de Erasmusbrug.

Op wal of water

Ook leuk: Oud & Nieuw vieren op grote hoogte bovenin de Euromast. Ieder jaar wordt er een uitgebreid diner georganiseerd met livemuziek en een toast om twaalf uur. Of beleef een sprookjesachtige jaarwisseling midden op de Maas. Op verschillende boten worden oudjaarsfeesten georganiseerd. Ze varen ’s avonds door het Rotterdamse havengebied en meren rond twaalf uur aan in de buurt van de Erasmusbrug, zodat je het vuurwerk vanaf het water kunt aanschouwen. Blijf je liever aan wal? De meeste Rotterdamse clubs en bars organiseren een speciaal oud en nieuw feest, dus je hebt keuze genoeg!

Maak het nationale vuurwerk mee van dichtbij

Een van de gaafste plekken om de jaarwisseling te vieren is het Oud & Nieuw Event van Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport by Inntel Hotels – gelegen aan de voet van de Erasmusbrug. Na een feestelijk ontvangst met prosecco en uitgebreid diner is het tijd voor een knallende party in de Panoramazalen op de 16e etage. De ramen van plafond tot vloer bieden je een fenomenaal uitzicht op de Maas en Erasmusbrug. Geen betere plek om van het vuurwerkspektakel te genieten! Uiteraard kun je ook overnachten in de hotels. Maar wees er snel bij want de kamers zijn al bijna volgeboekt. Grijp je net naast een kamer zet het dan alvast in je agenda voor volgend jaar.

Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport bieden verschillende arrangementen aan voor deze bijzondere jaarwisseling. Nieuwsgierig of er iets tussen zit voor jou?

BEKIJK OUD & NIEUW SPECIALS ROTTERDAM CENTRE BEKIJK OUD & NIEUW SPECIALS MAINPORT

 

 

Gerelateerde berichten