Rotterdam, 13 april 2015

Donderdag 16 april 2015 organiseert Mainport in samenwerking met SmartAssistants, de tweede editie van Rotterdam Assistants. Dit evenement dat in het teken staat van Nationale Secretaressedag trekt het concept wederom door naar 2015; pure verwennerij voor secretaresses en management assistenten uit Rotterdam en omgeving. Dit jaar met een ongekend hoog aantal aanmeldingen en een grote diversiteit aan partners die hun steentje bij willen dragen.

Dit moderne hotel gelegen aan de Leuvehaven presenteert de laatste trends op het gebied van mode, de lekkerste bites en de hipste drankjes. Met inspirerende beats op de achtergrond staat deze middag even helemaal in het teken van de Rotterdamse secretaresse. Naast uiterlijke verzorging en verrassende versnaperingen is er wederom een stukje wellness inbegrepen. Ook is er dit jaar meer aandacht voor het belang van een eigen netwerk en helpen de SmartAssistants een handje om elkaar te leren kennen in de vorm van een speeddate. Met reeds 230 aanmeldingen, bijna twee keer zoveel als in 2014, belooft het een groots evenement te worden.

“Na een succesvolle eerste editie met veel enthousiaste reacties, zullen we dit jaar nog meer uit de kast moeten trekken om de verwachtingen wederom te overtreffen”, aldus Linda van de Berg, Sales Manager van het viersterren Inntel Hotels Rotterdam Centre en vijfsterren Mainport. “Dit kunnen wij niet alleen,” vult Lous van Prooijen aan, communicatie verantwoordelijke van beide hotels. “…wij zijn heel trots dat er zo veel lokale partners willen samenwerken om een onvergetelijk evenement neer te zetten”. Over de specifieke invulling van het evenement willen beiden niet uitwijken; “Dat blijft natuurlijk een verrassing, maar partners zoals de Bijenkorf, Black & Bianco en Sabon zijn van de partij”.

Gerelateerde berichten