Rotterdam, 16 juni 2015

Op zaterdag 4 juli vindt de eerste editie plaats van Rendez Vous, een nieuw platform voor Rotterdamse, maar ook internationale, designers om de catwalk te bestormen en Rotterdam te verrassen. Monsieur Royale Events rolt een nieuw concept uit in Rotterdam in samenwerking met Mainport, het moderne vijfsterren Design Hotel in het hart van de stad.

Voor de bezoeker is het een uitgelezen kans om het fashion hart op te halen op een stijlvolle manier met een avondvullend programma waarin diverse designers hun opwachting maken. Zo maakt men deze avond kennis met de Avant Garde mode van de designers KHND STUDIOS en ANIKALENASKÄRSTRÖM, welke met zowel heren- als damesmode de catwalk opgaan.
Een mix van lokaal en internationaal sluit naadloos aan op het concept van Mainport als lifestyle hotel. “Rotterdam is vernieuwend en met Rendez Vous komt lokaal en internationaal samen in een omgeving van mode, design, cultuur en architectuur. Een reflectie van het huidige Rotterdam.” Aldus Lous van Prooijen, communicatie verantwoordelijke van Mainport. Initiatiefnemer Sennen Ihou, van Monsieur Royale Events, ziet de potentie in de havenstad. “…De stad staat bol van de mooie initiatieven, een no-nonsense stijlvol fashion event past daar perfect tussen”. Op 4 juli wordt men om 20:00 uur ontvangen en is er na afloop van de fashionshow een stijlvolle party met cocktails en beats.
Met de komst van Rendez Vous hopen beide partijen een nieuwe ongedwongen en mooie avond uit te realiseren voor een breed publiek.

Rendez Vous vindt plaats op zaterdag 4 juli en start om 20:00 uur. Kaarten kosten €17,50 en zijn te koop via de officiële Facebook pagina.

Facebook: https://www.facebook.com/events/741408935969923/
Ticket sale: https://www.facebook.com/monsieurroyalevents/app_172604052767988

Voor meer informatie: https://www.the-innsider.nl/rendez-vous-fashion-show-in-mainport-hotel/

Gerelateerde berichten