Rotterdam, 3 november 2015

Rendez Vous startte van de zomer met twee designers in het vijfsterrenhotel Mainport in Rotterdam als nieuw platform voor lokale, maar ook internationale, designers om de catwalk te bestormen en bezoekers te verrassen. Komende editie is er, naast 3 fantastische nieuwe designers, ook Rotterdams talent aanwezig.

Tijdens deze tweede editie komen er maar liefst vier designers aan bod uit binnen- en buitenland. Hieronder bevindt zich Rotterdams talent en tevens oud leerling van Hans Ubbink. “Ik heb 2 jaar na mijn stage-ervaring nog steeds persoonlijk contact met Hans Ubbink. Hij is mijn leermeester, trouwe vriend en support in de mode wereld.”, vertelt designer Mitchel Terhoeven.
Verder zijn deze avond de collecties van twee Franse en nog een Nederlandse designer te bewonderen, ieder met een uniek en wereldse identiteit en bijzonder verhaal. Designer Afriek speelt met de Afrikaanse print, Uzuri Couture brengt een eclectische lifestyle, Ubuntou vertoont een mix van Urban, Sport & Chic en M.R. Terhoeven sluit het rijtje af op de runway.
Initiatiefnemer Sennen Ihou van Monsieur Royale Events ziet het concept groeien. “Het is mooi om te zien hoe Rendez-Vous een platform biedt aan talentvolle designers en zo direct in contact komen met zowel retailer als de consument. Het hippe Rotterdam in combinatie met Mainport is het perfecte decor”. Het vijfsterrenhotel gelegen aan de Leuvehaven vult het plaatje aan vanwege het wereldse concept bestaande uit een reis langs de continenten met Rotterdam als thuishaven. “De verschillende designers tonen een variëteit aan kleuren, invloeden en stromingen en komen daarom tot hun recht bij een divers concept als dat van Mainport.”, aldus Lous van Prooijen van Mainport. Op 7 november gaat om 20:00 het doek op. Voor en na de show is er de mogelijkheid te genieten van urban beats en cocktails.

Na afloop van de show is er de unieke mogelijkheid voor bezoekers om direct een favoriet ontwerp van één van de designers te kopen tijdens de hiervoor ingerichte VIP sale.

Volg Rendez-Vous via:
Facebook: https://www.facebook.com/events/629884650447332/
Instagram: https://instagram.com/rdvfashionevent/

Gerelateerde berichten