Rotterdam, dé stad voor echte mannen

Onlangs werd Inntel Hotels Rotterdam Centre door mannenblog Manners Magazine uitgeroepen tot Manners Hotspot. Waarom? Volgens Manners Magazine is het hotel met magnifiek uitzicht een ware hotspot en vormt het de perfecte basis voor een weekend Rotterdam! Wat doe je zoal tijdens een mannenweekend in Rotterdam? Manners ging op onderzoek uit.

Men’s Drinks

Markthal

De Markthal is dé nieuwe aanwinst van Rotterdam. Hier vind je zeven dagen per week de heerlijkste happen bij verschillende kramen, cafés en restaurants. Tijdens een mannenweekend sla je zeker The World of Drinks niet over; hier hebben ze de beste wijn, bier en whisky. Met een beetje geluk tik je hier een heel bijzondere fles whisky op de kop.

Ballroom

Gin & Tonics zijn HOT dit jaar. Ja, ook voor mannen. Voor de beste G&T ervaring ga je naar Ballroom, een café-restaurant met maar liefst 50 verschillende soorten gin op de kaart!

on The Rocks

Wie zegt dat cocktails voor vrouwen zijn? Daar denken ze bij wereldberoemde cocktailbar on The Rocks wel anders over. De Blood and Sand met Monkey Shoulder whisky, de Grand dad Ol’fashioned met Flor de Cana 12 rum of de Tom Collins met Bombay Sapphire gin zijn niet geschikt voor watjes.

Men’s Food

Ter Marsch & Co

Mannen willen vleesch. Voor een echte mannenhap ga je naar Ter Marsch & Co, een bar en restaurant waar goed vlees centraal staat. Hier hebben ze niet alleen bovenste beste burgers – dit jaar verkozen tot Beste Burgers van Nederland – maar je kunt hier ook genieten van een flink stuk entrecote of dry-aged vlees uit de droogkast. Smullen!

Women not allowed

Barbier Schorem

Natuurlijk mag een bezoek aan de beroemde Rotterdamse barbier Schorem niet ontbreken. De enige vrouwvrije zone van Rotterdam, dus ideaal als je even helemaal wilt opgaan in mannengesprekken. Je wordt op authentiek wijze geschoren en geknipt en altijd als zeer welkome gast behandeld.

Manners Hotspot: Inntel Hotels Rotterdam Centre

Het iconische Inntel Hotels Rotterdam Centre ligt op een toplocatie in Rotterdam en werd door Manners Magazine uitgeroepen tot Manners Hotspot. Volgens Manners is dit een perfect stijlvolle basis voor een mannenweekend in Rotterdam. ‘Een ware hotspot met een magnifiek uitzicht en perfecte ligging. Het uitzicht is de spreekwoordelijke kers op de taart,’ aldus Mitchell van der Koelen, Manners Magazine. Voor ultieme nachtrust, overnacht je in de Hästens Junior Suite met privé sauna, bubbelbad en uiteraard het meest comfortabele Hästens bed. Daarnaast beschikt het hotel over Wellness club H20 met zwembad, sauna’s en Life Fitness Gym.

BEKIJK HOTEL
Foto’s door: Jorn van Maanen (flickr) & Marcoy Meyer (flickr)