Rotterdam Pride bestaat 5 jaar en dat gaat gevierd worden van donderdag 17 september t/m zondag 30 september 2018. Het thema is “Port of Love”. Dit staat voor een veilige thuishaven voor iedereen. In de trendy stad is iedereen welkom om vrijheid van seksualiteit en culturele diversiteit te vieren tijdens dit positieve festival.

Met een balans tussen groot feest en inhoud met een onderscheidend cultureel programma, is er voor ieder wat wils. Rotterdam Pride vindt plaats in het centrum van Rotterdam. Naast de jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Pride Walk, het Pride Festival en de seminars/workshops voor professionals, komt Rotterdam Pride met een vernieuwend en uniek concept: Unicorns & Zebras, een familiefestival op de zondag vol met kunst, cultuur en activiteiten voor gezinnen.

Stap aan boord van de Pride Loveboat en vaar mee naar de Port of Love. Geniet van de skyline van Rotterdam, de Rotterdamse haven en de Erasmusbrug in regenboogkleuren. Ga los op lekkere beats en laat je verrassen door diverse performances.

Inntel Hotels Rotterdam Centre
Het is duidelijk, het laatste weekend van september moet je in Rotterdam zijn! Verblijf in één van de twee Inntel Hotels in Rotterdam. Overnacht in het luxe 4 sterren design hotel Inntel Hotels Rotterdam Centre met een fantastisch uitzicht over de Maas vanuit de Panorama kamer. Kom tussen alle activiteiten door tot rust in Wellness Club H2O op de 8ste verdieping van het hotel.

BEKIJK HOTEL


Mainport by Inntel Hotels
Nog meer luxe gewenst? Maak kennis met alle wereldse invloeden tijdens een overnachting in 5 sterren hotel Mainport, het meest exclusieve en moderne hotel van Rotterdam. Verblijf op de Waterfront Sauna kamer met privé sauna en fantastisch uitzicht op de Rotterdamse binnenhaven! Ontspan in Spa Heaven en laadt je op voor alle feestelijkheden tijdens Rotterdam Pride.

BEKIJK HOTEL

Gerelateerde berichten