De zonnige en warme dagen zijn in zicht.. Heerlijk met je blote voeten in het park zitten, barbecueën, drankje, vrienden of familie en muziek erbij. Welke parken ga jij bezoeken tijdens je verblijf bij Inntel Hotels? Dit zijn de leukste parken voor iedere locatie.

Amsterdam

Vondelpark
Vondelpark is het grootste stadspark en het meest bekende park in Nederland, die zo een 10 miljoen bezoekers per jaar verwelkomt. Het Vondelpark bevindt zich op steenworp afstand van de vele bezienswaardigheden, zoals het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Genieten van de zonnige dagen, joggen, een hapje eten in restaurant Vertigo of alleen ontspannen op het gras doe je in het Vondelpark.

Park Frankendael
Wil je naar een park met een chique uitstraling, dan moet je bij Park Frankendael zijn. Midden in het park bevindt zich een verborgen parel, een kweekkas die omgetoverd is in een restaurant. In de Kas beproef je de verse gerechten met een mooi groen uitzicht op het park. Park Frankendael vormt samen een podium voor cultuur en natuur: voor stijltuinen tot aan wilde bloemen. Beleef het hier!

Westerpark
Westerpark is een van de populairste parken in Amsterdam. Met zijn fijne publiek ben je voor de gezelligheid op het juiste adres. Er zijn veel culturele events en het is altijd een feestje in het Westerpark. Voor een wijntje aan het water kun je terecht bij het Westergas terras.

Zaandam

Volkspark
Als u net even minder wilt reizen om een park te bezoeken, is het Volkspark een goed alternatief. Vergeleken met de parken van Amsterdam is dit een kleiner park waar je even rond kunt lopen. Daarnaast worden er ook activiteiten gehouden.

Darwinpark
Met zijn bloementuin aan het Darwinplantsoen is het park een ware oase van stilte en rust. Daarnaast vormt het park de schakel tussen de stad en het buitengebied. Voor een middagje uit, kun je bij het Darwinpark terecht. Ook is er een kinderboerderij als je gezellig met je kinderen op stap gaat.

Jagersveld
De Jagersveld is een natuur- en recreatiegebied met zwemstranden en kleinere sloten. In het midden bevindt zich de Jagersplas, de ultieme plek om lekker te ontspannen na een drukke dag. Om je dag compleet te maken kun je heerlijke pannenkoeken eten bij Bistro Bij de Plas!

Rotterdam

Zuiderpark
Het Zuiderpark is het grootste stadspark van Nederland, ongeveer 430 voetbalvelden groot. Met zijn wandelpaden, strandjes, bossen en veel water vergeet je dat je in de stad bent. Als je de drukte even wilt ontvluchten kun je terecht bij Zuiderpark en ontspannen op de grasweide.

Het park
Een van de mooiste parken van Rotterdam is het Park. Dit park is gelegen in het westen van het centrum tussen de Nieuwe Maas, de Parkhaven, de Westzeedijk en het Scheepvaartkwartier en heeft een fantastisch uitzicht op de Euromast. Als je er even tussen uit wilt, is het Park een populaire recreatiebestemming om te picknicken en barbecueën. Bovendien worden er tijdens de zomermaanden diverse events gehouden.

Park Schoonoord
Een aanrader voor de groenliefhebbers is de Historische Tuin Schoonoord. Na een drukke dag in het centrum, kun je heerlijk tot rust komen in deze stille oase. Schoonoord is groot genoeg en biedt voor zowel jong en oud genoeg om je te vermaken. Bewonder de vijver met de Japanse karpers die zich midden in de tuin bevindt of maak een wandeling met een ontspannen sfeer.

Eindhoven

Stadswandelpark
Het Stadswandelpark is het Central Park van Eindhoven met zijn bijzondere wandelpaden en de fraaie beeldende kunst die verspreid zijn over het park. Een heerlijke dag om te genieten van de groene oase maak je mee in het Stadswandelpark. Spreid je kleedje en maak er een top dag van!

Genneper parken
Een leuk dagje uit met het hele gezin kan in Genneper parken. Er is voldoende te doen voor jong en oud en talloze manier om in het park de dag te vullen. Of je nu wilt ontspannen, sportief wilt zijn of de natuur wilt bewonderen het kan allemaal. Voor de sportievelingen is er een midgetgolfbaan en voor de groenliefhebbers een heemtuin met inheemse plantsoorten. Een kleine picknick mag natuurlijk niet ontbreken!

Philips van Lenneppark
Op een steenworp afstand van het centrum bevindt zich het Philips van Lenneppark, een prachtig park die rust en ruimte biedt. Beleef een leuke tijd tussen de prachtige exotische bomen en ontspan aan de Dommel.

Utrecht

Wilhelminapark
Een stadspark aan de oostzijde van het Centrum in Utrecht, waar je heerlijk kunt liggen in de lentezon, picknicken, wandelen, maar ook kunt eten bij Restaurant Wilhelminapark. Aan de randen van het park vind je prachtige monumentale woonhuizen, die het zeker waard zijn een kijkje te nemen.

Botanische Tuinen
Voor de natuurfotograaf zijn de Botanische Tuinen in Utrecht een geweldige plek om diverse planten, bloemen en vlinders te fotograferen. De Botanische Tuinen zijn ook ideaal om te ontsnappen aan de drukte en tot rust te komen.

Inntel Hotels

Heb jij al een idee welk park jij wilt bezoeken? De parken bevinden zich op steenworp afstand van onze hotels. Inntel Hotels is een snelgroeiende keten van hotels in Nederland, waaronder Inntel Hotels Amsterdam Centre, Inntel Hotels Rotterdam Centre, Mainport Hotel (Rotterdam), Inntel Hotels Amsterdam ZaandamInntel Hotels Art Eindhoven en Inntel Hotels Utrecht Centre.

 

Gerelateerde berichten