Vanaf mei is er een heel bijzondere expositie te zien bij Inntel Hotels Art Eindhoven: SPOTLIGHT. Galerie45 geeft drie kunstenaars een schitterend podium gedurende de maanden mei, juni en juli.

SPOTLIGHT

De kunstenaars Daniëlle van Schooneveld (kunstschilder), Astrid Huis (fotograaf) en Petra van Liere (kunstenares) zijn door Galerie45 geselecteerd voor de SPOTLIGHT-expositie bij Inntel Hotels Art Eindhoven.

De expositie in hartje Eindhoven is voor iedereen gratis toegankelijk en voor iedere kunstliefhebber zeer de moeite waard! Daniëlle van Schooneveld schildert voornamelijk realistische portretten, figuratief en met duidelijk zichtbare penseelstreken. Fotografe Astrid Huis weet portretten op een andere manier weer te geven. Haar portretten tonen personen met een passie, een drive. Zo’n portret kan genomen zijn in de keuken, op een racebaan of op het hockeyveld. Kunstenares Petra van Liere is gedreven door het experimenteren met materialen. Daarmee creëert ze verrassende reliëfs en sculpturen. Haar doel is om te verbinden en te openen.

Inntel Hotels Art Eindhoven

En ook Inntel Hotels Art Eindhoven vindt verbinden en innovatie van groot belang. Het hotel biedt doorgaans een podium aan nieuwe kunstenaars. Haar naam heeft ze dan ook niet voor niets mede hieraan te danken. Behalve exposities is ook het volledige hotel modern en artistiek ingericht. Geen enkele ruimte is hetzelfde. Breng een bezoek aan de prachtige kunst van SPOTLIGHT, geniet van een drankje in de bar en blijf overnachten in een van de luxe hotelkamers.

BEKIJK HOTEL

 

Gerelateerde berichten