Inntel Hotels - steden om te zijn tijdens de kerstvakantie

8x steden om te zijn tijdens de kerstvakantie

Voor de meesten is het de gezelligste tijd van het jaar die zij het liefst thuis doorbrengen. Maar sommigen gaan er liever op uit en boeken een stedentrip rond de kerstdagen. Wij delen 8x steden met de leukste hotels om te zijn tijdens de kerstvakantie. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan tijd voor jezelf of een romantische getaway met je partner? Wat de reden ook is, de Specials van Inntel Hotels bieden alles voor ontspanning tijdens de kerstvakantie.

Amsterdam is verlicht in de donkere dagen

Vanaf begin december tot en met eind januari is Amsterdam Light Festival hét lichtpuntje tijdens de donkere dagen. Hier maak je tijdens de koude winterdagen bijzondere wandelingen of een rondvaart langs de grachten. De lichtkunstwerken zijn namelijk te bewonderen langs verschillende routes. De Amsterdam Light Festival Special is te boeken bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark of Inntel Hotels Amsterdam Centre.

Het magische, kleurrijke Zaandam

Ontsnap tijdens de feestdagen naar de Zaanse Schans, het ‘werelderfgoed’ van Hollandse bodem. Tijdens de wintermaanden is het extra bijzonder om hier rond te lopen. Bewonder de verlichtte, kleurrijke huisjes en drink warme chocolademelk in idyllische dorpjes. De ervaring verlengen? Geniet dan van een meergangendiner in Inntel Hotels Amsterdam Zaandam met de Kerst Special.

Uitwaaien, uitgebreid dineren en relaxen aan het strand van Scheveningen

Scheveningen is een plek voor de ‘actieve genieter’, die na een uitgebreid kerstdiner graag even wandelt om de overtollige kilo’s tegen te gaan. Wandel vanaf het hotel naar een winterlodge voor een sfeervolle kerstborrel aan zee, om vervolgens uitgebreid te dineren in Bar Brasserie Willem I met de Fijne Dagen Special in Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Omringd door water in Rotterdam

Maak een uitstapje langs de skyline van Rotterdam met de watertaxi of wandel langs de restaurants en barretjes in de havens. Deze grote stad zit boordevol ‘onontdekte’ plekken om naar toe te ontsnappen. Wil je daarnaast genieten van een feestelijk diner van wereldformaat? Overnacht dan in het 5-sterren Mainport by Inntel Hotels met de Dine & Devine Special. Kies voor een panoramisch uitzicht van de verlichte skyline met de Rotterdam Highlights Special in Inntel Hotels Rotterdam Centre. Dat is pas ontsnappen met de feestdagen!

Winkeltherapie voor (kerst)kado’s in Utrecht

Voor de beste winkelervaring bezoek je natuurlijk winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Met tassen vol ‘feestelijke’ kado’s voor familie en vrienden, loop je binnen 5 minuten naar het tegenoverliggende Inntel Hotels Utrecht Centre. Check-in je kamer en kleed je om voor een verfrissende duik in de infinity pool. Na een nacht in een ultra-comfortabel bed van DOUXE en een uitgebreid ontbijt met bubbels is deze “therapiesessie” compleet.

Ben je na een lange dag in de stad voorzien van jouw jaarlijkse dosis aan kerstsferen? Dan is het tijd voor ontspanning! Boek dan de In Room Dining Special en geniet op jouw kamer van een uitgebreid 3-gangen diner.

You’ll be surprised.