Zijn jullie bezig met het plannen van de grote dag en op zoek naar de perfecte plaats voor de ceremonie en het feest? Dan is Inntel Hotels Art Eindhoven de perfecte locatie. In 2019 kan hier ook officieel getrouwd worden! Say YES at Inntel Hotels!!

Een dag om nooit te vergeten met jullie meest dierbare personen: jullie droombruiloft. Deze dag staat volledig in het teken van jullie liefde voor elkaar. Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere locatie en dat is Inntel Hotels Art Eindhoven. Het hotel ligt in het artistieke centrum van Eindhoven. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.

Droombruiloft

Behalve een unieke plek is Inntel Hotels Art Eindhoven ook in 2019 een officiële trouwlocatie. Start jullie dag met een professionele fotoshoot in de wijk Strijp-S, het creatieve en culturele hart van Eindhoven. Geef elkaar daarna het ja-woord bij Inntel Hotels Art Eindhoven. Geniet van een verrukkelijk bourgondische Brabants diner om vervolgens plaats te maken voor een gezellig feest onder het genot van bubbels en luxe hapjes. Een knalfeest gegarandeerd!

Sluit de dag af met een ontspannende overnachting in de Loft Suite. Geniet na in de whirlpool in de oude Philips fabriek. Het industriële karakter komt tot uiting in het extreem hoge plafond en de zichtbare betonnen structuur van de voormalige fabriek.

Je trouwlocatie voor 2019

Uiteraard slechts één voorbeeld van de ontelbare opties. Had je iets anders in gedachten? Inntel Hotels Art Eindhoven biedt oneindig veel mogelijkheden voor zowel kleinere als grote bruiloften. Ook de inrichting kunt u overlaten aan het team van Inntel Hotels Art Eindhoven. Bijzondere ballonnen, weelderige bloemen, sfeerlichten of tafeldecoratie, alles wordt verzorgd. Jouw unieke droombruiloft begint hier!

Wij verwelkomen je graag voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail ons gerust!

Impressie Inntel Hotels Art Eindhoven

     

OFFERTE AANVRAGEN

Gerelateerde berichten