Een dag om nooit te vergeten met jullie meest dierbare personen: jullie droombruiloft. Deze dag staat volledig in het teken van jullie liefde voor elkaar. De meest belangrijke reden voor een bijzonder feest.

En bij een bijzonder feest hoort een bijzondere locatie. Ooit gedacht te gaan trouwen in Zaandam? In de o zo pittoreske Zaanregio? Het open gebied met haar vele polders en authentieke huisjes geeft je het gevoel een schilderij in te stappen. Geen enkele plek in Zaandam is unieker dan het iconische Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, bestaande uit een opeenstapeling van meer dan 70 Zaanse huisjes.

Behalve een unieke plek is Inntel Hotels Amsterdam Zaandam ook een officiële trouwlocatie. Start de dag met een professionele fotoshoot op de Zaanse Schans en geef elkaar het ja-woord onder begeleiding van trouwambtenaar Dirk Zeelenberg. Met zijn kenmerkende humor en persoonlijke voorbereiding weet hij als geen ander een prachtige ceremonie neer te zetten. Vervolg met een verrukkelijk diner in de prachtige Familiekamer om vervolgens plaats te maken voor een gezellig feest onder het genot van bubbels en luxe hapjes. Een knalfeest gegarandeerd.

Sluit de dag af met een overnachting in een van de luxe authentieke suites. Iedere suite heeft haar eigen verhaal en verwijst naar de rijke historie van de Zaanstreek.

Uiteraard is dit slechts één voorbeeld van de ontelbare opties. Had je iets anders in gedachten? Inntel Hotels Amsterdam Zaandam biedt oneindig veel mogelijkheden voor zowel kleinere als grote bruiloften. Ook de inrichting kunt u overlaten aan het team van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Bijzondere ballonnen, weelderige bloemen, sfeerlichten of tafeldecoratie, alles wordt verzorgd. Jouw unieke droombruiloft begint hier!

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek.

BEKIJK HOTEL

 

 

Gerelateerde berichten