Romantisch weekendje weg met valentijn

Rode rozen, chocoladeharten en geheime liefdesverklaringen: Valentijnsdag komt eraan! De perfecte gelegenheid voor een romantisch weekendje weg met jouw Valentijn. Er samen even heerlijk tussenuit en zeeën van tijd voor niets anders dan elkaar. Inntel Hotels denkt met je mee en biedt alles voor een heerlijke Valentijn.

Geniet van het uitzicht in Rotterdam

Tijdens een romantische wandeling in de grootste havenstad van de wereld bewonder je het prachtige uitzicht op het water. Door de perfecte ligging van Inntel Hotels Rotterdam Centre en 5-sterrenhotel Mainport langs de Leuvehaven, heb je ook vanuit je kamer een prachtig uitzicht op de bruisende stad en het water. Je trip compleet maken met rozenblaadjes op bed en bubbles? Dat is mogelijk met de Valentijn Special.

BEKIJK HOTEL BEKIJK HOTEL

 

Een unieke Valentijnsdag in Eindhoven

Op zoek naar een unieke setting voor jullie Valentijns-weekend? Dan is een overnachting in het artistieke centrum van Eindhoven misschien iets voor jullie! De kunstzinnige invloeden zijn niet alleen te bewonder in de omgeving, maar ook in Inntel Hotels Art Eindhoven. Voor een ultieme romantische sfeer bieden we onze Valentijn Special inclusief rozenblaadjes op bed en een uitgebreid ontbijt met bubbles.

BEKIJK HOTEL

 

Romantisch weekend in Amsterdam

Een verblijf in Inntel Hotels Amsterdam Centre of Inntel Hotels Amsterdam Landmark is de ideale uitvalsbasis voor een romantisch weekend weg voor twee. Door de perfecte ligging van beide hotels kun je je makkelijk verplaatsen en de verschillende parels van de stad bezoeken. De Valentijn Special biedt de mogelijkheid om na een middagje sightseeing heerlijk tot rust te komen met bubbles op je kamer.

BEKIJK HOTEL

 

Liefde is… Zaandam

Zaandam is een idyllische plek en daarmee een absolute topbestemming voor Valentijn. De vele polders en befaamde Zaanse huisjes geven je het gevoel een schilderij in te stappen. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is het meest iconische gebouw van de omgeving, bestaande uit zeventig authentieke Zaanse huisjes. Om je dag perfect te eindigen bieden we onze Valentijn Special inclusief koude bubbles op je kamer en rozenblaadjes op bed. Veel specialer kan Valentijn niet worden!

BEKIJK HOTEL

 

Maak nieuwe herinneringen in Utrecht

Maak samen nieuwe herinneringen in het historische stadcentrum Utrecht. Vanwege de perfecte ligging is verblijven in Inntel Hotels Utrecht Centre ideaal. Het hotel is omringd door vele indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de Domtoren of het Spoorwegmuseum. Toe aan ontspanning? Met onze Valentijn Special heb je toegang tot Spa Dôme. Je kunt hier terecht voor een verfrissende duik in de infinity pool met uitzicht over Utrecht Centraal.

BEKIJK HOTEL

 

Romantische strandwandeling in Den Haag

Met een verblijf in het stijlvolle Inntel Hotels Den Haag Marina Beach maak je Valentijnsdag extra romantisch. Door de ideale ligging aan het strand is er de mogelijkheid om na een diner in Bar & Brasserie Willem I een romantische strandwandeling te maken. Zijn jullie ochtendmensen? Met onze Valentijn Special kun je uitgebreid ontbijten met bubbles.

BEKIJK HOTEL