Romantisch weekendje weg met valentijn

Rode rozen, chocoladeharten en geheime liefdesverklaringen: Valentijnsdag komt eraan! De perfecte gelegenheid voor een romantisch weekendje weg met jouw valentijn. Er samen even heerlijk tussenuit en zeeën van tijd voor niets anders dan elkaar. Inntel Hotels denkt met je mee en biedt alles voor een heerlijke valentijn.

Love is in the air – Rotterdam

IJskoude prosecco, een vers fruit surprise en een knus ontbijt op bed. Dat krijg je bij het Love is in the air arrangement van Inntel Hotels Rotterdam Centre. Bovendien hebben jij en je partner onbeperkt toegang tot de Finse panoramasauna en het Turks stoombad in Wellness Club H2O. Heerlijk samen ontspannen en genieten van een fenomenaal uitzicht over de skyline van Rotterdam.

BEKIJK HOTEL

 

Romantische Dagen Special – Eindhoven

Op zoek naar een unieke setting voor jullie valentijns-weekend? Kies voor een overnachting in het artistieke centrum van Eindhoven! Je romantische trip is compleet met een fles bubbels en rozenblaadjes op het bed bij aankomst. Een ticket voor een romantische film in de bioscoop incl. popcorn en drinken om s’avonds van te genieten. De volgende ochtend schuiven jullie aan bij een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels. Boek de Romantische Dagen Special voor jou en je geliefde en verblijf in een luxe kamer in het rijksmonument de Lichttoren.

BEKIJK HOTEL

 

Romantisch weekend Amsterdam

Een verblijf in Inntel Hotels Amsterdam Centre is de ideale uitvalsbasis voor een romantisch weekend weg voor twee. Het hotel ligt op een ideale locatie in het centrum van de stad, tussen Centraal Station en de Dam. Op loopafstand van de grachten en alle hoogtepunten, maar toch lekker rustig door het omringende verkeersvrije plein. Begin de dag met een heerlijk ontbijt met warme croissants en bubbels. ’s Middags is de comfortabele bar-lounge dé plek om met een goed glas wijn na te genieten van een onvergetelijke dag.

BEKIJK HOTEL

 

Liefde is… Zaandam

Zaandam is een idyllische plek en daarmee een absolute topbestemming voor valentijn. De vele polders en befaamde Zaanse huisjes geven je het gevoel een schilderij in te stappen. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is het meest iconische gebouw van de omgeving, bestaande uit 70 authentieke Zaanse huisjes. Ontdek de Zaanse Schans en sluit je dag af met een heerlijk diner bij Restaurant Puur Saen en een luxe overnachting op een van de unieke kamers. Veel specialer kan valentijn niet worden!

BEKIJK HOTEL

 

Ultieme luxe bij Mainport – Rotterdam

Mocht je nu echt willen uitpakken voor je geliefde, dan heeft Mainport in Rotterdam de perfecte special: Best of Rotterdam Special – FG. Geniet van een 7-gangendiner bij het befaamde FG Food Labs inclusief een glas Champagne, amuses, tafelwater, wijn, en koffie of thee met friandises. Daarna komen jullie heerlijk tot rust in een City XL of Waterfront Sauna kamer en in de Spa Heaven. De volgende ochtend staat het Live Cooking ontbijtbuffet met bubbels voor jullie klaar.

BEKIJK HOTEL