Inntel Hotels Den Haag Marina Beach - The Innsider

Update Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

In 2021 opent het eerste strandhotel van Inntel Hotels de deuren. Hier kun je straks genieten van zon, zee en strand. We geven je graag een kijkje achter de schermen bij het bouwen van een hotel. Van conceptontwikkeling tot de grand opening van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach in 2021. Lees verder en ontdek waar de naam van onze Bar & Brasserie vandaan komt en meer.

Het is officieel: de Bar & Brasserie heet…

De naam voor onze Bar en Brasserie is bekend… Bar & Brasserie Willem I. De eerste Koning van het Koninkrijk der Nederlanden had een speciale band met Scheveningen. Van waaruit hij met zijn vader Stadhouder Willem V het land op 18 januari 1795 verliet. Dit is ook de plek waar hij na 18  lange jaren weer voet op Nederlandse bodem zet. Na het eindigen van de Franse bezetting door Napoleon vaart hij met het Engelse schip “The Warrior” naar Nederland. Op 30 november 1813 is dan het moment waar de bevolking van Scheveningen al dagen op stond te wachten. Prins Willem Frederik komt aan in Nederland.

Design

Uiteraard mag een portret van Koning Willem I niet ontbreken in de Bar & Brasserie. Zijn historische aankomst in Scheveningen is verwerkt in het moderne interieur dat een echte strandvibe heeft. De zee is verwerkt in het design van het plafond. Daardoor wordt je letterlijk omringd door zeevaart. Kijk omhoog en ontdek dat verlichting op unieke wijze is verwerkt in surfplanken.

Storm in zicht

Na een flinke strandwandeling wil je in de hotelkamer tot rust komen en genieten van het uitzicht zonder geluiden van buitenaf. Tijdens de voorschouw van de hotelkamers hebben we gemerkt dat de kamers echt geen geluid van buitenaf naar binnen laten. Tijdens deze kamercheck raasde buiten de Zuiderstorm. Vanuit de panoramische ramen in de kamers zagen we de hoge golven met schuimtoppen. Van de harde windstoten hoorden we echter niks.

De kamers van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

De verschillende kamertypes van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach hebben allen een eigen thema welke is geïnspireerd door het strand en de havens van Scheveningen. Den Haag is voor zeilers een ultieme bestemming met evenementen zoals het wereldkampioenschap en de Ocean Race. Deze evenementen op het water vormen de inspiratiebron voor het design van de Spa Kamer. In andere kamertypes ontdek je juist de kleurrijke vissen of talloze sportactiviteiten die je in Scheveningen tegen kan komen.

Get into the Spa Flow

Op de bovenste etage van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach zijn we Spa Flow aan het bouwen. Onlangs is hier de infinity pool geïnstalleerd. Het weidse uitzicht over zee zorgt dat het straks net is of je de horizon inzwemt. Ook in de panorama sauna kun je genieten van dit unieke uitzicht. Spa Flow beschikt verder over een Turks stoombad, relaxruimte en buitenterras. De wellness ervaring is uit te breiden met diverse schoonheidsbehandelingen en massages.

Als eerste nieuws ontvangen over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach?  Volg dan de Instagram en Facebook pagina! Klaar om een kamer te boeken?

BOEK HET HOTEL

 

Ook in Amsterdam zal Inntel Hotels in 2021 een hotel openen. Lees meer over Inntel Hotels Amsterdam Landmark in The Innsider.

You’ll be surprised!