Vier de lente in Nederland

Het mooie weer staat voor de deur! De zon laat zich meer zien en de bloemen zijn weer volop in de bloei. De perfecte tijd voor uitstapjes. Ervaar een stad met de zon op uw gezicht. In dit artikel geven we u allemaal leuke tips om Amsterdam, Utrecht, Zaandam en Den Haag te ontdekken!

Hoe ontdekt u Amsterdam? 


Amsterdam staat bekend als een fietsvriendelijke stad en dat klopt! Een fietstocht door de grachten en parken is een geweldige manier om de stad te verkennen terwijl de tulpen en andere bloemen overal in bloei staan. Naast fietsen door de stad is picknicken in het Vondelpark ook een echte aanrader. Het Vondelpark is een prachtig stadspark waar veel mensen samenkomen om te ontspannen en te genieten van het mooie weer. Neem een kleed, eten en drinken mee en geniet van het mooie weer!

Wilt u ook Amsterdam ontdekken vanaf het water? Kies dan voor de klassieke manier om de stad te verkennen namelijk met een rondvaart door de grachten. Deze rondvaarten zijn in de lente bijzonder mooi met de zon die schijnt tussen de bloeiende bomen. Tot slot is Hortus Botanicus ook een absolute tip. Een tuin midden in het centrum van Amsterdam. Hier ziet u diverse planten en bloemen uit de hele wereld.

Na een lekkere wandeling door de Negen Straatjes of in de Jordaan winkelen? Lees alles over de leukste winkelstraten van Amsterdam. Inntel Hotels biedt u een hotel midden in de stad: Inntel Hotels Amsterdam Centre, maar vindt u het ook leuk stadsdeel Oost te ontdekken? Verblijf dan in Inntel Hotels Amsterdam Landmark.

Wat is er te zien in Utrecht?


Heeft u zin om te struinen door de tuinen van een kasteel? In Utrecht zijn verschillende kasteeltuinen die u kunt bezoeken voor een heerlijke wandeling, een lekkere picknick of om lekker een boek te lezen. Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Achter de kasteelmuren schuilen indrukwekkende historieverhalen en rondom het kasteel liggen de verschillende tuinen. In de Rozentuin, de Romeinse tuin en het Grote Cour kunt u terecht voor een uiteenlopende geur- en kleursensatie. Kasteel de Haar biedt ook een Lente arrangement aan. Compleet met koffie/thee, gebak en een heerlijke lunch naar keuze.

Niet alleen in Amsterdam maar ook in Utrecht is het heerlijk om de stad op de fiets te ontdekken. Fietsen langs de grachten of naar het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Wilt u tot rust komen na een actieve middag? Bij Inntel Hotels Utrecht Centre kunt u relaxen in de infinity pool met uitzicht op de stad en daarna dineren in Restaurant the U food & drinks.

Als u 48 uur in Utrecht bent, hebben wij de planning vast voor u gemaakt!

Terug in de tijd in Zaandam


Nederland is een absoluut fietsland want ook de Zaanse Schans is geweldig om te ontdekken op de fiets. Genieten van het zonnetje terwijl u een uniek stukje Nederland verkend. De Zaanse Schans staat vol met authentieke houten huisjes, molens en schuren. U herbeleeft de 18e en 19e eeuw en kunt genieten van de geur van vers brood bij het bakkerijmuseum of neem een kijkje bij een echte klompenmaker. Verblijf in onze 4-sterrenhotel met een unieke gevel en proef de lokale specialiteiten in Restaurant Puur Saen.

Een museum bezoeken in Zaandam? In onze Museum Special: Zaandam hebben we de leukste op een rijtje gezet!

Uitwaaien in Den Haag


Een dagje Den Haag op de planning staan? Dan mag u de kust van Scheveningen niet overslaan! Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland met De Pier als absolute plek om te bezoeken. U kunt lekker uitwaaien en genieten van een wandeling langs de boulevard. Voor echte dare devils is er de mogelijkheid om te bungeejumpen van een 60 meter hoge toren boven de Noordzee. Doet u het liever rustig aan? Neem dan een kijkje boven en onder de zeespiegel en ontdek de geschiedenis van de badplaats bij Muzee Scheveningen. Na een actief dagje kunt u lekker ontspannen bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach in één van onze wellness kamers met uitzicht op zee!

Op zoek naar leuke activiteiten die u kunt doen op het strand? Bekijk onze top 6 beste strandactiviteiten voor tips.

Korting op de mooiste kamers met de Spring Sale


Bent u geïnspireerd geraakt en heeft u zin om eropuit te gaan? Maak dan nu gebruik van onze City Deal Spring Sale. U krijgt van 12 t/m 15 april tot wel 30% korting op onze mooiste kamers. Dus een stad ontdekken, lunchen op een terrasje, winkelen of gewoon ontspannen in de spa. Inntel Hotels is altijd dichtbij en nu met geweldige lente korting!

City Deals Spring Sale

You’ll be surprised.