vier de lente

Vier de lente in Nederland

Het mooie weer staat voor de deur! De zon laat zich meer zien en de bloemen zijn weer volop in de bloei. De perfecte tijd voor uitstapjes die u tijdens de winterdagen heeft uitgesteld. Wij delen 6x steden die u kunt bezoeken tijdens de lente. Ontdek de parels van de stad!

Amsterdam in bloei

De perfecte manier om de lente te verwelkomen is een bezoekje brengen aan het Tulpfestival. Tot en met 30 april kunt de kleurrijke tulpen bewonderen die zijn verspreid door Amsterdam. U vindt de tulpen op  tientallen locaties in de stad: in de openbare ruimtes, in de tuinen van musea, bij opmerkelijke gebouwen in het centrum en in verschillende wijken van Amsterdam. Na uw bezoek aan deze fleurige locaties, kunt u heerlijk relaxen tijdens een comfortabel verblijf in de buurt van de highlights van de stad en genieten van een heerlijk diner bij Bar & Brasserie Werkspoor!

Zin om lekker te shoppen in de hoofdstad? Lees over de beste plekjes in dit The Innsider artikel.

De tuinen van Utrecht

Heeft u zin om te struinen door tuinen? In Utrecht zijn er verschillende kasteeltuinen die u kunt bezoeken voor een heerlijke wandeling, een lekkere picknick of om lekker een boek te lezen. Kasteel de Haar is het grootste en luxueuze kasteel van Nederland. Achter de kasteelmuren schuilen indrukwekkende historieverhalen en rondom het kasteel liggen de verschillende tuinen. In de Rozentuin, de Romeinse tuin en het Grote Cour kunt u terecht voor een uiteenlopende geur- en kleursensatie. Lekker tot rust komen na een middagje struinen? Bij Inntel Hotels Utrecht Centre kunt u relaxen in de infinity pool met uitzicht op de stad en daarna dineren in Restaurant the U food & drinks.

Als u 48 uur in de stad bent, hebben wij de planning vast voor u gemaakt! U leest het hier.

Lente in Nederland Indrukwekkende gebouwen in Rotterdam

Rotterdam wordt ook wel de architectuurstad van Nederland genoemd. U vindt er de meest indrukwekkende gebouwen. De meesten kennen het icoon van Rotterdam al: de Erasmusbrug. Vanaf de brug heeft u een prachtig uitzicht over de rivier de Maas. Naast de Erasmusbrug is ook de Kubuswoning een bezoekje waard. Deze opvallende en kleurrijke woning bestaat uit een gekantelde houten kubus die met één punt op een betonnen zeshoekige kern rust. Een ander icoon die u niet kunt missen is Depot Boijmans Van Beuningen. Het eerste publiek toegankelijke kunstdepot in de wereld. De ronde vorm en de spiegelgevel zorgen ervoor dat het depot opgaat in zijn omgeving. Na een dagje sightseeing in de stad, kunt u genieten van een uitgebreid diner bij Restaurant Down Under.

Naast het bezoeken van de indrukwekkende gebouwen, valt er nog meer te beleven in Rotterdam. U leest het hier.

Groeten uit… Zaandam

Een fietstocht door de Zaanse Schans is de ideale manier om te genieten van het zonnetje tijdens de lente. Dit uniek stukje Nederland staat vol met authentieke houten huisjes, molens en schuren. U herbeleeft de 18e en 19e eeuw en kunt genieten van de geur van vers brood bij het bakkerijmuseum of een kijkje nemen bij een echte klompenmaker. Verblijf in onze 4-sterrenhotel met een unieke gevel en proef de lokale specialiteiten in Restaurant Puur Saen.

Een museum bezoeken in Zaandam? In dit artikel hebben we een aantal op een rijtje gezet!

Kleurrijke meesterwerken in Eindhoven

Eindhoven zit vol verrassende plekken. Door heel de stad vindt u bijvoorbeeld unieke gebouwen en kunstwerken. Bent u een fan van street art? Stap dan op de fiets en rijd langs alle kleurrijke muurschilderingen. In elke buurt komt u wel een meesterwerk tegen. Fietsen kunt u huren tijdens uw verblijf bij Inntel Hotels Art Eindhoven, waar u een bezoekje kunt brengen aan de Art Gallery. Na het verkennen van de stad, kunt u lekker genieten van een uitgebreid diner in Brasserie Lumen.

We hebben de kenners van Eindhoven gevraagd naar de bezienswaardigheden in de stad die je niet mag missen. U  leest het interview hier.

Vier de Lente in Scheveningen Uitwaaien in Den Haag

Een dagje Den Haag op de planning staan? Dan mag u de kust van Scheveningen niet overslaan! Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland met De Pier als de icoon. U kunt er lekker uitwaaien en genieten van een wandeling langs de boulevard. Voor de echte dare devils is er de mogelijkheid om te bungeejumpen van een 60 meter hoge toren boven de Noordzee. Het liever rustig aan doen? Neem dan een kijkje boven en onder de zeespiegel en ontdek de geschiedenis van de badplaats bij Muzee Scheveningen. Na een actief dagje kunt u genieten van een uitgebreid diner bij Bar & Brasserie Willem I.

Op zoek naar leuke activiteiten die u kunt doen op het strand? We hebben een aantal op een rijtje gezet. Lees het hier!