Vier de zomer!

Komende zomer zijn er volop dingen te doen en te beleven in de grote steden. Hiervoor kun je gewoon in Nederland blijven. Ieder jaar komen er nieuwe evenementen en hotspots bij. Wat het kiezen lastig kan maken. Om jullie te helpen hebben wij een aantal van de leukste activiteiten en plekken op een rij gezet.

Vier de zomer in Utrecht

In de binnenstad van Utrecht bevinden zich ontzettend veel terrasjes, waar je volop de zomer kan vieren. Cultuur en terras? Dan denken wij direct aan De Rechtbank. Een terras waarop veroordeelden en rechters al decennia lang komen. Wij veroordelen dit tot één van de beste terrassen van Utrecht!
Korte nieuwstraat 14, De Rechtbank

Vier de zomer in Amsterdam

Wil je graag een keer varen in Amsterdam? Wat een goed idee! Het kan enorm verkoelend zijn om een warme dag op het water te vertoeven. Er zijn veel bedrijven die een tochtje over de grachten aanbieden. Door langs de grachten te lopen vind je er vaak al een. Als je daarna nog even wilt borrelen of dansen tot in de late uren, raden wij De Waterkant aan.
Marnixstraat 246, Waterkant

Vier de zomer in Zaandam

Ook in Zaandam en bij de Zaanse Schans kun je hele leuke tochten varen in (open!) boten. Door de tocht op het water krijg je een echt zomers gevoel. Daarnaast is het mooi meegenomen dat je veel van de omgeving ziet. Kies zelf welke tocht of boot jou het leukst lijkt, het zijn er een hoop!
Schansend 7, De Zaanse Schans Rondvaart

Vier de zomer in Rotterdam

Dit is voor veel mensen een verrassing. Maar wist je dat Rotterdam de groenste stad is van Nederland? Hierdoor kun je genieten van vele parken en (muziek)festivals, waarbij je met je blote voeten in het gras kan woelen. Dat vinden wij toch wel het ultieme zomerse uitje!

Vier de zomer in Eindhoven

In Eindhoven weten ze hoe je écht de zomer moet vieren. Laat je inspireren, ga eens naar de vele stadsparken, festivals, terrasjes of het E3 strand. Ja echt, Eindhoven heeft zelfs haar eigen stadsstrand! Wil je graag cultuur, strand en ijsjes met elkaar combineren? Dan ben je in Eindhoven aan het goede adres. In Eindhoven is het altijd Gezellig in de zomer, met een zachte G.
Nu je al deze tips hebt gelezen, is het vast makkelijker om je citytrip te plannen. De zomer is mooi en moet gevierd worden!

You’ll be surprised.