De tentoonstelling ‘Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years’, ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig jubileum van het Amsterdamse luxueuze modehuis Viktor&Rolf, toont een aantal van de meest indrukwekkende en innovatieve werken van het Nederlandse designduo Viktor&Rolf in de Kunsthal Rotterdam. Al 25 jaar leidt de symbiotische samenwerking tussen Viktor Horsting en Rolf Snoeren tot compromisloze schoonheid en uitzonderlijke collecties.

Radicale opvatting van ‘wearable art’

De tentoonstelling ‘Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years’ onderzoekt de elementen die de ontwerpers uniek maken in de hedendaagse modewereld en toont hun radicale opvatting van ‘wearable art’. In hun roemrijke carrière verleggen Viktor&Rolf voortdurend de grenzen tussen kunst en mode en hun ontwerpen contrasteren tussen romantiek en rebellie, uitbundigheid en controle, classicisme en conceptualisme. De circa zestig werken uit de haute couture collecties van Viktor&Rolf geven inzicht in hun eigenzinnige en conceptuele benadering, waarbij ze kritiek op de mode-industrie, waar ze zelf ook deel van uitmaken, niet schuwen. Hun creaties zijn in vorm en materiaal – qua lijnenspel, volumes, strikken, kragen en ruches – van een ogstrelende schoonheid en technische perfectie.

Boek de Viktor & Rolf VIP Special

Bezoek de tentoonstelling Viktor & Rolf: Fashion Artists 25 Years in de Kunsthal te Rotterdam en maak er een onvergetelijk uitje van. Breid uw bezoek aan de tentoonstelling van Viktor en Rolf uit met een overnachting inclusief leuke extra’s in Mainport by Inntel Hotels:

• Overnachting in een City XL Kamer
• Live Cooking ‘Champagne’ ontbijtbuffet
• Entree Kunsthal Viktor & Rolf – Fashion Artist 25 years
• Gesigneerde catalogus Viktor & Rolf
• Poster Viktor & Rolf
• Vrij toegang tot Spa Heaven en Life Fitness Gym

Reserveer deze exclusieve Special vanaf € 114,50 per persoon per nacht.

Bovenstaand arrangement is op basis van beschikbaarheid te reserveren. Tarieven zijn exclusief 4,5% logiesbelasting en op basis van tweepersoonsbezetting.

RESERVEER VIKTOR & ROLF SPECIAL

Openingstijden de Kunsthal: dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur, zon- en feestdagen 11.00 – 17.00 uur

BEKIJK HOTEL

Gerelateerde berichten