De Vrienden van Amstel LIVE! 2020 - The Innsider Online Magazine - Inntel Hotels

De Vrienden van Amstel LIVE! 2020

De grootste Amstelkroeg van het land; De Vrienden van Amstel LIVE! 2020 opent in januari weer haar deuren in Ahoy Rotterdam. Dit jaar vindt alweer de 22e editie van De Vrienden van Amstel LIVE plaats. Vanwege het 150-jarige bestaan van Amstel is er dit jaar een extra show aangekondigd door de brouwer. De extra show van de 22e editie vindt plaats op dinsdag 28 januari. Vergeet niet op tijd je kaarten te kopen zodat je het spektakel niet mist. De beste artiesten van eigen bodem staan weer te popelen om een wervelende show weg te geven!

Hoe het begon

De Vrienden van Amstel LIVE is oorspronkelijk begonnen onder de naam De Heeren van Amstel LIVE, wat tegelijkertijd de naam is van het typisch Hollands bruin café in Amsterdam waar in 1998 de allereerste editie van dit grootse event plaatsvond.  Datzelfde jaar vonden er meerdere edities plaats en is de naam aangepast.  De Heeren van Amstel LIVE verplaatste zich namelijk ook naar andere kroegen, en de naam kon de indruk wekken dat er slechts heren optraden. Een jaar later bleek het zo’n muziekfestijn zo’n groot succes, dat de grootste kroeg van Nederland haar deuren opende in Ahoy Rotterdam. In korte tijd is het evenement uitgegroeid tot een van Nederlands’ meest toonaangevende muziekevenementen met samenwerkingen tussen vele bekende artiesten zoals Guus Meeuwis, Xander de Buisonjé, Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis, Ilse de Lange, Van Velzen, BLØF en Marco Borsato.

Dit jaar zullen onder andere Snelle, Suzan & Freek en Sunnery James & Ryan Marciano op de Vrienden van Amstel Live optreden.

Belangrijke info

Dit jaar staan er wederom veel shows op de planning. Van 16 t/m 20 januari, 20 t/m 24 januari en 25, 26, 27 én 28 januari 2020 vinden er wel 12 shows plaats! Het is uiteraard alleen toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

Inntel Hotels Rotterdam Centre & Mainport

Ben jij er dit jaar ook bij? Maak er dan een compleet uitje van en logeer bij Inntel Hotels Rotterdam Centre of het 5 sterren Mainport. Met de tram en metro voor de deur sta je binnen 20 minuten voor Ahoy Rotterdam. En vergeet niet alvast een heerlijke hap te eten voor je naar de grootste kroeg van het land vertrekt. Ook dat kan bij Inntel Hotels als de beste!

HOTELS IN ROTTERDAM