Strandgevoel in de stad - The Innsider - Inntel Hotels

Waar vind je het strandgevoel in de stad?

De wind door je haren, de zon op je bol en het geluid van golven die aanspoelen op het strand. Voor dat fijne strandgevoel hoef je helemaal niet naar het zuiden van Europa . In onze steden zijn ook stranden te vinden waar het heerlijk vertoeven is. Deze lijst staat gegarandeerd voor strandgevoel in de stad. Vamos a la playa!

Utrecht

Haarrijnseplas
Heerlijk ontspannen in de natuur en op het strand? Bezoek de Haarrijnseplas. Een zandstrand met speelse duinen en voorzieningen om te sporten, zonnen en zwemmen. Navigeer naar Key West Beachhouse, waar je kunt genieten van de zon en een lekkere bite.

Strandboulevard 222

Soia – Beach Oog In Al
Bij Soia – Beach Oog in Al  waar je voor even naar toe gaat, en vervolgens nooit meer weg wil. Vertoef hele dagen in dit restaurant aan het kanaal met broodjes, schotels om te delen, BBQ-gerechten, bier en cocktails. Vanuit Inntel Hotels Utrecht Centre is alles dichtbij en kun je snel de zomer in de stad op zoeken.

Kanaalweg 199, Utrecht

 

Amsterdam

Strand IJburg
Zorgeloos genieten kan op Strand IJburg dat zelfs een heuse strandwacht heeft. Er zijn ook drie sportvelden aanwezig voor vrij gebruik. Bij zomerse temperaturen staan er foodtrucks om je te voorzien van de lekkerste snacks en verfrissende dranken. Vanaf Inntel Hotels Amsterdam Landmark wandel je zo tram 26  in, die je bij Strand IJburg afzet.

Pampuslaan, Amsterdam


Pllek

Pllek staat voor lekker eten, live muziek en een vakantievibe. Hier kun je genieten van het prachtige uitzicht op het IJ met je voeten in het zand en de zon boven je hoofd. Een kwartiertje op de pont vanaf CS maakt Pllek zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf Inntel Hotels Amsterdam Centre.

Neveritaweg 59, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pllek (@pllek_amsterdam)

Rotterdam

Strand Nesselande
Strand Nesselande een echt strand zonder duinen mét wolkenkrabbers. Door het brede strand met palmbomen, gezellige restaurants en ijssalons krijg je gauw het gevoel dat je op vakantie bent. Ben je vergeten je zonnebrandcrème mee te nemen? Op de boulevard vind je ook supermarkten en drogisterijen.

Siciliëboulevard 680

Strand aan de Esch
Vlakbij Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport ligt een strand aan de Maas met een prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline. Vermijd de file en geniet van de zon aan de Esch:een heerlijk natuurgebied om te vertoeven.
Nesserdijk

Kralingse plas
Midden in Rotterdam ligt de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Een groot groen recreatiegebied en een ideale plek om te zonnen. Door de vele bomen kun je ook makkelijk een plek in de schaduw vinden.
Kralingse plas

Eindhoven

De ijzeren man
Bijkomen van de dagelijkse drukte, lekker luieren in de zon, relaxen op het strand of op een grasweide. Of juist lekker actief zwemmen, fietsen of watersporten. Het kan allemaal bij de IJzeren Man, een prachtig natuurbad gelegen nabij het centrum van Eindhoven.

Javalaan 149, Eindhoven

E3 strand
Midden in het bos ligt een unieke plek: het E3 strand. In de zon, in de schaduw of in een rustig deel, een ideaal plekje voor ieder wat wils. Voor een zonnig kleurtje en een luierdag op een prachtig strand ben je bij E3 op het juiste adres. Hier vinden in de zomers ook festivals plaats.

Buivensedreef 10, Eersel

Scheveningen

Het is een beetje valsspelen, want Den Haag heeft als enige grote stad in Nederland een écht strand, en dat is Scheveningen. Hier kun je surfen, kiten of helemaal niks doen. Vanaf Inntel Hotels Den Haag Marina Beach ben je binnen een minuutje op het strand, en sneller nog als je rent!

Ben je er al klaar voor, of kun je nog wat tips gebruiken? Lees onze strandhacks voor een zorgeloze dag op het strand!

You’ll be surprised!