Wat moet je weten voordat je de sauna in gaat?

In alle Inntel Hotels is een sauna aanwezig. Hoe geweldig is dat!? Voordat je de sauna bezoekt lees dan dit stappenplan voor de ultieme sauna ervaring.

Het Inntel Hotels 9 stappenplan :

  1. Even naar het toilet, dit wordt vaak vergeten maar is erg belangrijk zodat je rustig kunt genieten. Ook uit hygiënisch oogpunt is dit erg belangrijk.
  2. Pak een warme douche en maak gebruik van het scrubzout. Zo scrub je de dode huidcellen weg en staan je poriën helemaal open.
  3. Bouw het rustig op. Je kunt op verschillende hoogtes zitten, hoe hoger, hoe warmer. Doe je slippers uit, en ga volledig op je handdoek zitten of liggen.
  4. Na maximaal 15 minuten ga je eruit en moet je afkoelen. Richtlijn is, hoelang je in de sauna hebt gezeten, koel je af.
  5. Ben je afgekoeld? Spoel je af onder de douche. Gebruik geen zeep of shampoo. We willen immers niet dat zeepresten je net schoon geworden poriën weer verstoppen.
  6. Misschien wel het belangrijkste, drink goed! Het is belangrijk tijdens het saunabezoek goed te drinken. Natuurlijk niet in de cabine maar laat je flesje water in de relaxruimte staan.
  7. Trek je badjas aan en ga lekker liggen in de relaxruimte. Neem een half uur rust voordat je weer aan een nieuwe ronde begint.
  8. Als je weer opnieuw begint mag je dit keer de scrubsessie overslaan.
  9. Na het sauna bezoek zijn je lichaam en geest helemaal gereinigd. Moe maar voldaan ga je naar je hotelkamer. Drink nog een glas water en slaap lekker!

In welke stad beleef jij jouw ultieme sauna ervaring?

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Zoek de rust midden in de stad

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam vindt u ontspanning in de Finse sauna, Turks stoombad en het relaxgedeelte.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Ontspannen in de Zaanstreek

Laat u heerlijk masseren of kom tot rust in de Finse sauna of het Turks stoombad.

Mainport by Inntel Hotels
Ontspanning op het hoogste niveau

Spa Heaven biedt een Finse Panorama sauna, een Turks stoombad, een hamam mekka, 2 behandelkamers en een relax gedeelte voor algemene ontspanning.

Inntel Hotels Rotterdam Centre
Zonder u voor een moment af van alles om u heen

Inntel Hotels Utrecht Centre

In het nieuw te openen hotel is ook een Wellness aanwezig en wel op de 11de verdieping. Ontspannen op grote hoogte in de Finse Sauna en Turks stoombad.

Inntel Hotels

Bij alle Inntel Hotels zijn de wellness faciliteiten vrij toegankelijk voor hotelgasten.

 

BEKIJK ALLE HOTELS