Kortere dagen, kou & regen. De winter kan soms nogal haar invloed op ons uitoefenen. De winterdagen laten zich al zien. Hoogtijd om die winterdip van je af te schudden met een ultiem relax weekend en te ontspannen in de wellness. 

Eindhoven
Inntel Hotels Art Eindhoven is een uniek design hotel en biedt een uitermate aangename Spa. Begin in het Turkse stoombad, waar de intense warmte zorgt voor een aangename en geleidelijke opwarming van het lichaam. Geniet vervolgens van de overheerlijke Hamam. Een onmisbare, diep reinigende scrub die je huid doet stralen. Zonder je af van alles om je heen en volg de weg naar de Finse Sauna. Het aanbod van aangename luxebehandelingen, massages en overheerlijke regendouches maken deze wellness ervaring alleen nog maar beter.

Mainport & Rotterdam
Eén van Nederlands grootste metropool is behalve een bruisende plek ook een ideale omgeving om vanaf een zekere hoogte en met stedelijke vergezichten heerlijk tot rust te komen. Op de 8ste etage in het midden van de stad Rotterdam bevindt zich Spa Heaven van het luxe 5-sterren hotel Mainport. Een Finse Panorama sauna, een onwijs fijn Turks stoombad, de niet te missen Hamam, twee behandelkamers en een relax gedeelte voor algemene ontspanning.

De Oosterse Hamam badcultuur wordt steeds populairder, en niet voor niets. Het werkt absoluut verslavend. Deze scrubmethodes zijn soms wat ruw, maar je voelt je daarna als herboren. En wat is er fijner na zo’n sessie dan een lichaamsmassage of een sensationele behandeling? Precies, pure verwennerij!

Direct naast Spa Heaven ligt Wellness Club H20. Ideaal voor een duik in het water en wat baantjes zwemmen. En na enige inspanning is er natuurlijk niets lekkerder dan een overheerlijk bed om in weg te duiken.

Zaandam
Ook Inntel Hotels Amsterdam Zaandam weet als geen ander hoe je moet ontspannen. In de Wellness club geniet je van het zwembad, de Finse sauna, het Turks stoombad en de tropische stortdouche. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is misschien wel het meest unieke hotel van Nederland. Dit 4-sterren hotel bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes, uitgevoerd in vier kleuren Zaans groen.

Amsterdam
Ook Inntel Hotels Amsterdam Centre heeft tegenwoordig een Wellness club. Hoe geweldig is dit!? Na een dag musea bezoeken, een rondvaart over de grachten te hebben gemaakt en gewinkeld te hebben kun je relaxen in het Turks stoombad en de Finse Sauna.

Utrecht

Bij het centraal gelegen Inntel Hotels Utrecht Centre kun je heerlijk ontspannen in Spa Dôme met een prachtig uitzicht vanaf de 11e verdieping. Spring voor verfrissing in het zwembad of kom tot rust in de sauna en het stoombad. Het hotel is prachtig gelegen naast Utrecht Centraal station op loopafstand van Hoogcatharijne, het centrum en de Jaarbeurs.