Weg met die winterdip!

Weg met die winterdip, ontspan in een wellness kamer!

Korte dagen, kou en regen; de winter heeft meer invloed op uw humeur dan we u misschien zou willen. Hoogste tijd om die winterdip af te schudden en te genieten van ultieme ontspanning in een eigen wellness kamer bij Inntel Hotels. Warm op in de privé-sauna of kom tot rust in het bubbelbad. In dit artikel leest u alles over de beste hotels om te ontspannen in uw eigen winter wellness break!

Utrecht

Bij het centraal gelegen Inntel Hotels Utrecht Centre kunt u heerlijk ontspannen terwijl u uitkijkt over het stadscentrum of treinsporen. De luxe kamertypes bij Inntel Hotels Utrecht Centre beschikken over een privé-sauna en de welbekende ronde whirlpool. De stad ontdekken kan met deze tips van blogger Gundiscover.

Zaandam

Ook Inntel Hotels Amsterdam Zaandam weet als geen ander hoe ze u kunnen laten ontspannen. Achter de unieke gevel bestaande uit een opeenstapeling van bijna 70 Zaanse huisjes, geniet u in de badkamer van een whirlpool en regendouche. Ook is er de Wellness Club met zwembad. Op zoek naar het beste kiekje? Deze kan gemaakt worden op de mooiste fotolocaties van Nederland.

Amsterdam

Bezoek Inntel Hotels Amsterdam Centre en kom na een dag vol attracties en shopping tot rust in het hart van de stad. Na een wandeling langs de grachten is het tijd voor ontspanning in uw eigen sauna! Bent uw een liefhebber van industrieel design? Bezoek dan Inntel Hotels Amsterdam Landmark op het Oostenburgereiland en droom weg bij een uitzicht over het water en de stad. Zin om op de trappers te staan en de omgeving van Amsterdam te ontdekken. De mooiste fietsroutes van Amsterdam en omgeving delen we graag!

Den Haag

De kust van Scheveningen is misschien wel de beste plek voor een moment van pure ontspanning. Bezoek Inntel Hotels Den Haag Marina Beach en kom tot rust aan het strand. Vanuit uw whirlpool, sauna of Inntel LXRY bed van DOUXE geniet uw van een ongekend uitzicht over zee, de havens of de skyline van Den Haag. Voor de shoplustigen hebben we de leukste winkelstraten van Den Haag verzameld!

Na een winterse break in uw eigen wellness kamer kunt u er weer helemaal tegenaan!

You’ll be surprised.