Wereldberoemde Cocktailbar Rotterdam

In Mainport, het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam, vind je cocktailbar on the Rocks. Sinds april is deze trendy cocktailbar in Rotterdam een wereldwijd begrip; de nieuwe tv-show Girls ’n Cocktails werd hier opgenomen. En wij snappen waarom: met een luxe terras aan de kade – met fenomenaal uitzicht over het water – een uniek en stijlvol design en een voortreffelijk assortiment cocktails, is dit dé plek voor een bijzonder drankje.

Cocktailbar on the Rocks was onlangs decor voor de nieuwe tv-show Girls ‘n Cocktails, een entertainmentprogramma voor én door vrouwen, met de nadruk op empowerment en culturele kwesties. De show wil vrouwen vermaken, iets leren en hen vooral versterken in hun vrouw zijn.

Girls ’n Cocktails is opgericht door Rasheida Adrianus, een ondernemende vrouw die naast het opzetten van deze projecten ook een gepassioneerd blogger is. Zo heeft ze onder andere geblogd voor ‘The Women in Entertainment Empowerment Network'(WEEN) in New York en voor Queen Magazine Africa. Na een bezoek aan Hollywood in de zomer van 2010 en de ontmoeting met gelijkgestemde vrouwen en ondernemers, besloot Rasheida dat het tijd was om haar opgedane inspiratie om te zetten naar een echt plan. Zo is Girls ’n Cocktails ontstaan! De show wordt inmiddels uitgezonden in Europa, op de Caraïben en in Amerika.

Cocktailbar on the Rocks
De cocktailbar in 5 sterrenhotel Mainport in Rotterdam bleek een uitstekende locatie voor Girls ’n Cocktails. Met de wereldse uitstraling – elke etage ademt de sfeer van een ander continent – en de prachtige locatie aan de Maas straalt bar on the Rocks internationale klasse uit. Met eigen ogen zien waar het programma is opgenomen? Mainport nodigt iedereen uit om een cocktail te komen drinken in hun inmiddels wereldberoemde cocktailbar.

Mainport by Inntel Hotels
Maak je ervaring compleet met een overnachting in Mainport, het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam. Geniet van een overnachting in een luxe City XL kamer, toegang tot Spa Heaven en Life Fitness Gym, een live cooking ‘Champagne’ ontbijtbuffet en laat je inspireren door de cocktailkunsten van onze professionele bartenders. Bekijk het arrangement ‘Cocktail Crush’.

Down Under
Na een cocktail (of twee, of drie…) zin gekregen in wat lekkers? In restaurant Down Under, ook onderdeel van hotel Mainport, komen de acht continenten samen. Proef de wereldse invloeden, van Oost tot West, van sashimi tot Argentijnse steak.

BEKIJK HOTEL