Zo creëer je herinneringen die je nooit meer vergeet

Wist je dat je invloed hebt op het onthouden van speciale momenten? De truc is het beleven van een unieke ervaring met mensen die liefhebt. Door de juiste combinatie van ingrediënten zorg jij ervoor dat je een onvergetelijke tijd beleeft! Maak je herinnering extra impactvol met de Bubbles & Bath Special.

1. Neem iemand mee waarmee je altijd kan lachen

Herinner je nog die borrel met je vriend(in) die uitliep in stappen tot in de late uurtjes? Dit zijn blijvende herinneringen omdat jullie zo’n lol hebben gehad. Ga je dus op citytrip? Neem dan iemand mee met een gezonde dosis humor!

2. Zodra je jezelf uit je dagelijkse routine haalt verandert er iets in je hoofd

Je emoties worden geprikkeld door iets doen wat je nog nooit hebt gedaan. Trakteer jezelf eens op luxe in een compleet nieuwe omgeving en het maken van herinneringen kan beginnen.

3. Zodra je in het nu leeft gaan al je zintuigen op scherp

Dat glaasje bubbels smaakt dan extra lekker en ook neem je het mooie uitzicht of een heerlijk diner veel beter in je op. Tijdens een spontaan weekendje weg heb je een grote kans op blijvende indrukken.

4. Voldoende slapen is de key naar een goed geheugen

Door een goede nachtrust zorg je ervoor dat je jouw herinneringen beter en langer onthoudt. Daarom is slaapcomfort extra belangrijk bij je keuze voor een citytrip. Bij Inntel Hotels slaap je op ultracomfortabele bedden van DOUXE Hotel Luxury.

5. Goede vetten eten is lekker en goed voor de hersenen

Het eten van verse vis of nootjes is buitenom dat het heel lekker is, onder andere goed voor ons geheugen. Ga dus eens op citytrip naar de kust neem de route naar de visafslag, hier geniet je altijd van de meest verse vis!

6. Mediteren en sporten

Je geheugen trainen kun je heel wetenschappelijk aanpakken.Het is bewezen dat mediteren en sporten ervoor zorgen dat je herinneringen langer vasthoudt. Pak naast uitrusten in de Finse sauna of het stoombad ook eens een uurtje sporten mee in de gym.

7. Deel je verhalen met je vrienden (of je social feed!)

Spreek naar elkaar uit wat jij het leukst vond aan de dag, terwijl je in een bubbelbad een glaasje bubbels drinkt. Door eenzelfde verhaal keer op keer voor de geest te halen blijft de herinnering ‘levendig’. Al je mooie herinneringen blijven op deze manier bewaard!

8. Vier de momenten waar je trots op bent

Laat de momenten zoals het kopen van een huis of het vinden van een nieuwe baan niet aan je voorbijgaan. Juist dit zijn de momenten die een impactvolle indruk achterlaten. Zo creëer je herinneringen die het waard zijn om te herinneren. De leuke herinneringen zoals het proosten op een jubileum of familiereünie zullen je altijd bijblijven.

Maak je citytrip onvergetelijk met een luxe overnachting in een kamer met whirlpool op de kamer en een fles bubbels bij aankomst. Reserveer één van de Wellness Kamers- of Suites en vier de bijzondere momenten samen.

Bubbles & Bath Special

Maak van een overnachting weg een feestelijke en bovenal onvergetelijke herinnering met de Bubbles & Bath Special! Bij Inntel Hotels overnacht je in een luxe kamer met wellness faciliteiten, inclusief uitgebreid ontbijt en natuurlijk staat bij aankomst de fles bubbels klaar.

Inntel Hotels Amsterdam Centre
‘In hartje centrum op loopafstand van alle hotspots’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 93 euro p.p.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark
‘Geïnspireerd op het rijke industriële verleden’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 79 euro p.p.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
‘Verblijf in de wereldberoemde Zaanse huisjes’
Overnachting in de Grondleggers Suite | Vanaf 87 euro p.p.

Inntel Hotels Art Eindhoven
‘Van gloeilamp tot kunstwerk’
Overnachting in een kamer met het iconische ronde spa bad | Vanaf 76 euro p.p.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
‘Op de kop van het Noordelijk Havenhoofd’
Overnachting in een Spa-, Wellness- of Wellness Sea View Kamer | Vanaf 92 euro p.p.

5-sterren Mainport by Inntel Hotels
‘Gelegen in hartje Rotterdam’
Overnachting in luxe kamer met whirlpool | Vanaf 110 euro p.p.

Inntel Hotels Rotterdam Centre
‘in het centrum, aan het water en aan de voet van de Erasmusbrug’
Overnachting in een Panorama Junior Suite | Vanaf 79 euro p.p.

Inntel Hotels Utrecht Centre
‘Volg de lijnen en reis door de stad.’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 85 euro p.p.

You’ll be surprised.