Beleef de ultieme sauna ervaring bij Inntel Hotels

In alle Inntel Hotels is een sauna aanwezig. Hoe geweldig is dat!? Voordat u de sauna bezoekt lees dan dit stappenplan voor de ultieme sauna ervaring.

Het Inntel Hotels 9 stappenplan:

  1. Even naar het toilet, dit wordt vaak vergeten maar is erg belangrijk zodat u rustig kunt genieten. Ook uit hygiënisch oogpunt is dit erg belangrijk.
  2. Pak een warme douche en maak gebruik van het scrubzout. Zo scrubt u de dode huidcellen weg en staan uw poriën helemaal open.
  3. Bouw het rustig op. U kunt op verschillende hoogtes zitten, hoe hoger, hoe warmer. Doe uw slippers uit, en ga volledig op uw handdoek zitten of liggen.
  4. Na maximaal 15 minuten gaat u eruit om af te koelen. Richtlijn is, hoelang u in de sauna hebt gezeten, koelt u af.
  5. Bent u afgekoeld? Spoel uzelf af onder de douche. Gebruik geen zeep of shampoo. We willen immers niet dat zeepresten uw net schoon geworden poriën weer verstoppen.
  6. Misschien wel het belangrijkste, drink goed! Het is belangrijk tijdens het saunabezoek goed te drinken. Natuurlijk niet in de cabine maar laat uw flesje water in de relaxruimte staan.
  7. Trek een badjas aan en ga lekker liggen in de relaxruimte. Neem een half uur rust voordat u weer aan een nieuwe ronde begint.
  8. Als u weer opnieuw begint mag u dit keer de scrubsessie overslaan.
  9. Na het sauna bezoek zijn uw lichaam en geest helemaal gereinigd. Moe maar voldaan gaat u naar uw hotelkamer. Drink nog een glas water en slaap lekker!

Utrecht Centre - Spa Dome - wellness
In welke stad beleeft u uw ultieme sauna ervaring?

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Zoek de rust midden in de stad

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam vindt u ontspanning in de Finse sauna, Turks stoombad en het relaxgedeelte.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark
Chillen in urban sferen

Geheel in lijn met de industriële uitstraling van Inntel Hotels Amsterdam Landmark is Spa Steam luxe, maar wel met een stoere twist. Naast de sauna en stoombad is er ook een ruim zwembad en een terras.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Ontspannen in de Zaanstreek

Kom tot rust in de Finse sauna en het Turks stoombad of neem een duik in het zwembad.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
Prachtig uitzicht op de Nederlandse kust

Op de bovenste etage vindt u Spa Flow. Dit wellness centre is uitgerust met een infinity pool, een panorama sauna, Turks stoombad, relaxruimte en buitenterras. Bovendien heeft u een geweldig uitzicht over de haven, het strand en de Noordzee.

Inntel Hotels Utrecht Centre
Relax en kijk uit over de stad

Het welzijn van uw body & mind staat centraal in Spa Dôme. Neem een duik in het zwembad, laat u heerlijk masseren of kom tot rust in onze Finse Sauna en Turks stoombad.

Inntel Hotels

Kom heerlijk onthaasten en droom weg in onze wellness centres. Bij alle Inntel Hotels zijn de wellness faciliteiten vrij toegankelijk voor hotelgasten.

BEKIJK ALLE HOTELS