Portrait of a young woman tourist with photo camera in the centre of Haag city in Netherlands

De 10 leukste fotolocaties in Den Haag

Den Haag, de koninklijke stad aan de Nederlandse kust, heeft veel te bieden voor fotografie-enthousiastelingen. Van historische architectuur tot mooie natuurgebieden. De stad heeft ontzettend veel prachtige fotolocaties die wachten om vastgelegd te worden. In dit artikel verkennen we dan ook de top 10 mooiste fotolocaties in Den Haag die u niet mag missen. Pak uw camera er maar bij en laat u inspireren.

Binnenhof en Hofvijver

Het Binnenhof, met de indrukwekkende middeleeuwse gebouwen, vormt het politieke hart van Nederland. Dit historische complex biedt een schat aan fotografische mogelijkheden, vooral bij zonsondergang wanneer de gebouwen worden verlicht.

Paleis Noordeinde
Het Koninklijke Paleis Noordeinde is niet alleen een belangrijke bezienswaardigheid, maar ook een geweldige fotolocatie. De mooie gevel en poort bieden een perfecte achtergrond.

Lange Voorhout
De straat Lange Voorhout wordt gekenmerkt door een omgeving van mooie bomen, vooral in het voorjaar wanneer de bloesems in volle bloei staan. De architectuur maakt het ook een populaire plek voor fotografen.

Scheveningse Pier
De Scheveningse Pier is een prachtige fotolocatie die de mooie waard is om te bezoeken. Vanaf de pier heeft u een geweldig uitzicht op de Noordzee en de skyline van Den Haag. Vooral tijdens zonsondergang biedt dit een schitterende foto.

Kunstmuseum
Het Kunstmuseum is een geweldige plek om foto’s te maken vanwege de moderne architectuur en interessante vormen van het gebouw, die zorgen voor mooie plaatjes.

Beatrixkwartier
Het Beatrixkwartier, gelegen nabij het Centraal Station van Den Haag, is een eigentijdse zakelijke wijk die bestaat uit talloze hoogbouwkantoren langs een lange boulevard. Deze bruisende buurt biedt een overvloed aan fotogenieke mogelijkheden, waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van strakke architectuurfotografie.

Malieveld
Met de open ruimte, omringende bomen en geweldige skyline op de achtergrond, is het Malieveld een geweldige plek om de levendigheid en energie van Den Haag vast te leggen.

Het Vredespaleis
Het Vredespaleis is niet alleen een symbool van vrede en gerechtigheid, maar ook een fantastische locatie voor fotografie. Verken de prachtige tuinen en leg het vast vanuit verschillende hoeken.

Japanse Tuin
De Japanse Tuin is een magische plek voor foto’s, waar u wordt omringd door een vredige en harmonieuze sfeer. Met charmante bruggen, vijvers en exotische planten is deze plek perfect om unieke en rustgevende beelden vast te leggen.

Hofjes
Vanwege de historische charme en sfeer zijn de hofjes van Den Haag een belangrijke hotspot voor geweldige foto’s. Deze verborgen pareltjes zorgen voor sfeervolle en authentieke beelden.

Den Haag zit vol met fotogenieke locatie, dus wacht niet langer met het plannen van een citytrip naar deze stad. Combineer uw bezoek met een verblijf bij Inntel Hotels Den Haag Marina beach. Tip: Vanaf het hotel kunt u zo naar de Scheveningse Pier lopen voor leuke foto’s.

You’ll be Surprised