De beste teambuilding activiteiten in Den Haag - The Innsider - Inntel Hotels

De beste teambuilding activiteiten in Den Haag

Dankzij goede teambuilding kan een team hechter worden en beter als geheel functioneren. Ontdek verborgen talenten en angsten van jouw collega’s door samen tijd buiten kantoor te spenderen. Wie weet blijkt die stille collega wel een goede leider. Of blijkt die collega met een grote mond allerlei angsten te hebben.
Een succesvolle dag bestaat uit een combinatie van binnen en buiten activiteiten, een motiverende speech vanuit het management en een passende F&B oplossing. Voor een divers programma ga je naar Den Haag waar je, door de combinatie stad en strand, een breed scala aan mogelijkheden hebt.  Wij hebben ter inspiratie alvast de beste teambuilding activiteiten in Den Haag voor je op een rij gezet.

Het Meetings & Events team van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach helpt graag met een programma op maat. Zij hebben kennis van de lokale markt en assisteren jou moeiteloos met passende activiteiten en invulling van de catering. Gedurende de dag zorgt het team voor een soepele overgang tussen activiteiten. Het kan immers voorkomen dat het team zo goed samenwerkt dat ze een onderdeel eerder afronden dan gepland.

In de buitenlucht

Een goede teambuilding activiteit bestaat uit samenwerking, het verleggen/ontdekken van grenzen en competitie. Benut hierbij de krachten van de werknemers. Zit er een fanatiek sporter in het team? Vraag of hij/zij een clinic wilt geven! Inntel Hotels Den Haag Marina Beach ligt direct aan het strand van Scheveningen. Het ultieme decor voor uitdagende teamactiviteiten. Gecombineerd met de frisse zeewind zorgt een activiteit aan het strand gegarandeerd voor vernieuwende ideeën.

Beachvolleybal

Beachvolleybal is een uitdagende, fysieke en vooral leuke teamsport. Samenwerking en goede communicatie zijn hierbij belangrijk waardoor het perfect is voor teambuilding. De bal doorspelen en scoren gaat tenslotte niet als je niet communiceert. Trek de schoenen uit, voel het zand tussen de tenen en je weet gelijk dat je niet meer op kantoor bent.

Beachtennis

Beach tennis is een snelle racketsport in het zand en wint met recht steeds meer populariteit in Nederland. Er worden toernooien gespeeld door heel het land en elk jaar wordt er op strand gestreden om de titel op het NK. Dit allemaal recht voor Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

De sfeer op de velden en de toernooien is te vergelijken met beachvolleybal en ontaard met regelmaat in een groot feest. Clinics en trainingen worden volop gegeven. Kortom dit is een ideale activiteit tijdens een brainstorm sessie of meeting.

Suppen

Bij het suppen ofwel Stand Up Paddle Surfen beweeg je jezelf staand op een groot surfboard voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Als team doe je dit natuurlijk samen op 1 plank! De BIG SUP is een plank waar je met 8 personen tegelijkertijd op kunt suppen. Door goed samen te werken kan het avontuur op zee beginnen, waarbij zelfs het pakken van golven tot de mogelijkheden behoort!

Strandspellen

Moedig samenwerking en strategisch denken aan met een vriendelijke competitie. Verdeel het team in groepen en ga de strijd aan met verschillende activiteiten zoals touwtrekken, een wedstrijd zandkastelen bouwen, levend stratego, vlot bouwen, hindernisbaan en een estafette race. Welke groep verdient de meeste punten en gaat er met de trofee vandoor?

Binnen

Combineer een sportieve buitenactiviteit met een gezellige en informatieve binnenactiviteit. Binnen komt het team op adem en (op een frisse dag) weer op temperatuur.

Brainstormen

Heeft jouw team tijdens de buitenactiviteiten nieuwe perspectieven verkregen? Dan is dit het perfecte moment voor een brainstormsessie. Neem plaats in een van de zalen van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach en kom samen tot de oplossing van jullie vraagstukken.

Combineer de activiteiten met een overnachting. Zo kan het team zorgeloos genieten van een alcoholische versnapering. Slaap in een kamer met uitzicht op zee en praat de volgende ochtend tijdens het ontbijt over de geslaagde teambuilding.

Sta jij op het punt om een teambuilding dag te organiseren? Neem contact op met ons Meetings & Events team voor jouw programma op maat.

BEKIJK HOTEL

 

You’ll be suprised.