De leukste winkelstraten van Den Haag

Den Haag een veelzijdige stad, veel bezienswaardigheden, winkels, warenhuizen en eetgelegenheden. Met de onderstaande tips helpen wij u een handje op weg om een bezoek aan deze prachtige stad te plannen. De koopavond in het centrum van Den Haag is op donderdag tot 21.00 uur.

De Passage

De Haagse Passage behoort met de passages van Milaan, Moskou en Brussel tot de mooiste, nog bestaande winkelgalerijen van Europa. Dit gebouw is te herkennen aan zijn prachtige arcades, glazen koepels, loopbruggen en bewerkte gevels.

Bent u toe aan een trendy items voor het nieuwe seizoen? Dan bent u hier aan het goede adres. In de passage zitten veel verschillende winkels, voor ieder wat wils.

Van Sam Friday, Jack & Jones, Pandora, Calzedonia tot ICI PARIS, alles is aanwezig. Maak uw garderobe compleet met een paar lekkere gympen, boots of elegante pumps bij een van de vele schoenenwinkels die de Passage rijk is.

Naast fashion, schoenen, elektronica is er ook een groot aanbod aan horeca en cadeauwinkels. U vindt hier de lekkerste koffie, smoothies én chocolade.

Hop & Stork is het ultieme verwenadres voor iedereen die verzot is op koffie, chocolade, ijs en patisserie. Neem een rust momentje in onze koffielounge.
Liever zelf creatief aan de slag met chocolade? De chocolatiers van Hop & Stork verzorgen ook workshops waarin ze u meenemen in de wereld van chocolade.

De Frederik Hendriklaan

De Frederik Hendriklaan is een authentiek stukje Den Haag met internationaal karakter. ‘De Fred’, zoals de sfeervolle winkelstraat in de volksmond wordt genoemd, ligt midden in de zogenaamde Internationale Zone van het Statenkwartier, vlakbij Scheveningen Haven. Op de Frederik Hendriklaan in Den Haag kunt u ervaren hoe het is om te winkelen, wonen, en werken in een internationale stad.

Geniet op één van de terrassen van deze levendige winkelstraat waar Hagenaars, die hier van generatie op generatie te vinden zijn, en de internationale gemeenschap elkaar ontmoeten. De Fred bijna één kilometer lang – is één van de mooiste winkelstraten van Nederland. De ‘Fred’, telt een enorme diversiteit aan winkels. Het aanbod in de ruim honderd winkels varieert van kleding tot wonen en van slapen tot eten.
Loop eens binnen bij het Haagsch Snoephuis Zoet en Lief voor overheerlijk ouderwets schepsnoep of luxe bonbons. De recent geopende Japanse Deli Hachi waar u de mooiste sushi en authentieke gerechten kunt eten en kopen, die door drie Japanse dames worden bereid.

Zeeheldenkwartier

Heel veel kleine winkeltjes bevinden zich in het zeeheldenkwartier. Dit gebied is ideaal als u een paar exclusieve winkeltjes wilt bezoeken, die u niet overal tegenkomt.
Ook als u wilt eindigen met een koffie of een hapje eten op het terras bent u hier aan het goede adres. Veel gezellige, knusse terrassen zitten gevestigd aan dit plein. Hier is elke week wel een lifestyle markt, festival of evenement bij te wonen. Kortom altijd iets te doen.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Na een hele dag in de stad gelopen te hebben is het eindelijk tot om tot rust te komen een stukje verderop bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach | Hotel Scheveningen strand aan het mooie strand van Scheveningen op 10 min afstand.

BEKIJK HOTEL

You’ll be surprised!