Inntel Hotels Den Haag Marina Beach spelershotel van het OKT beachvolleybal

Het is in deze tijd van essentieel belang dat er voor de sporters en alle betrokkenen rondom het olympisch kwalificatietoernooi een bubbel gecreëerd kan worden. Organisator Sportworx van de CEV Beach Volleyball Continental Cup Final is daarom zeer blij en trots aan te kondigen dat Inntel Hotels Den Haag Marina Beach een officiële partner is en als spelershotel zal fungeren.

Het gloednieuwe hotel ligt op loopafstand van het coronaproof stadion. Vanuit de dertien verdiepingen tellende toren zie je het coronaproof stadion en het The Hague Beach Stadium liggen. De atleten verblijven in hun eigen bubbel en zijn met een wandeling van slechts 200 meter snel op de speelvelden, maar ook zo weer terug in het gloednieuwe hotel. Ze kunnen daar in de moderne luxe weer opladen voor hun volgende wedstrijd.

“Teambelang is het allerbelangrijkst binnen Inntel Hotels en daarom verbinden wij ons graag aan topsport”, vertelt Stephan Koelemans, General Manager Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. “We werken graag met talenten. Alleen individuele talenten, daar win je de wedstijd niet mee. Dat is een teamprestatie. Met een hotel op deze locatie aan het strand en affiniteit met teamwork, is het een groot plezier om spelershotel te zijn van dit beachvolleybaltoernooi. Het team van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach zorgt ervoor dat de teams in het hotel kunnen opladen om op het strand topwedstrijden te spelen.”