Inntel Hotels loyaliteitsprogramma

Wij waarderen iedere gast en boeker die bij ons boekt en proberen ieder verblijf speciaal te maken. Voor iedereen die graag bij Inntel Hotels en Mainport boekt hebben wij daarom een Inntel Hotels loyaliteitsprogramma. Mensen die bij ons overnachten kunnen lid worden van Dreams & More en zakelijke boekers kunnen lid worden van Gifts & More.

Dreams & More, voor gasten

Elke overnachting die rechtstreeks bij het hotel is gemaakt komt in aanmerking voor Dreams & More punten. Na ieder verblijf bij Inntel Hotels en/of Mainport ontvang je punten voor het Dreams & More programma (per besteedde Euro ontvangt een Dreams & More lid 5 punten). Vanaf 200 punten kun je al beginnen met inleveren!

Je kunt sparen voor overnachtingen, maar ook voor vele andere dingen. Wat dacht je van een upgrade, lekker eten in het restaurant, een massage, een uitstapje of een leuk cadeautje. Het is allemaal mogelijk!

Gifts & More, voor boekers

Ook de zakelijke boeker die misschien niet zelf in het hotel slaapt, waarderen wij. Om ook hen onze waardering te tonen hebben wij Gifts & More. Elke keer dat een gast van een boeker bij ons uitcheckt krijgt de boeker punten. Met de punten kunnen boekers sparen voor Inntel Hotels cadeauvouchers of voor leuke producten. De webshop wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe items. Van een iPad tot een fiets, je kunt het er allemaal vinden!

Lid worden?

Lid worden van een Inntel Hotels loyaliteitsprogramma kan door je aan te melden op onze website of bij een van onze hotels. Elk van onze hotels doet mee en de punten kunnen bij alle hotels ingewisseld worden. Plan dus snel een citytrip naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Zaandam.

You’ll be surprised.