Inntel Hotels Utrecht Centre - The Innsider

Inntel Hotels Utrecht Centre

Een centrale levendige locatie, fantastische uitzichten, inspirerende vergaderzalen, heerlijke wellness faciliteiten en een rijdende trein. Ontdek wat Inntel Hotels Utrecht Centre zo bijzonder maakt.

Ultiem gevoel van vrijheid

De skyline van Utrecht in zwemmen? Zwemmen in de Infinty pool geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Inntel Hotels Utrecht Centre heeft als eerste hotel in de groep een infinity pool. Deze is te vinden in Spa Dôme op de bovenste etage. Naast dit fantastische zwembad beschikt de spa over een Finse Sauna, Turks Stoombad en een buitenterras. Sporten kan in de Life Fitness Gym, naast Spa Dôme, op high-tech fitnessapparaten met uitzicht op de sporen van Utrecht Centraal Station.

Utrecht in de kamer

In de ruime, moderne kamers van het viersterren hotel krijg je veel van Utrecht mee. De grote raampartijen bieden een uitzicht over de historische stad óf over de treinen die Utrecht Centraal Station in en uitrijden. In het artwork van de kamers zijn verschillende Utrechtse iconen terug te zien. Een van de populairste kamers is de Wellness Kamer. Met een whirlpool, privé sauna en een extra groot bed vind je hier alles voor ultieme ontspanning.

Bekijk de beschikbare kamertypes.

The U

The U food & drinks is de ideale plek om wat te eten of te drinken. In het interieur zijn veel Utrechtse invloeden verwerkt. De vloer bestaat uit Utrechtse klinkers en in het logo op de tafels is de Dom te zien. Op de menukaart staan Inntel Originals en lokale specialiteiten. Of je nu trek hebt in vlees, vis of vegetarisch eten bij The U hebben ze een gerecht voor jou.

De ultieme plek voor een gezellige borrel is de bar. De posters van Tivoli Vredenburg op de achtergrond en een goed gestokte bar vormen hier het decor. De gastvrije barman, die zorgt dat niks ontbreekt, maakt de sfeer compleet. Proef hier van de lokale biertjes, internationale wijnen of klassieke cocktails.

Meetings & Events

Inntel Hotels Utrecht Centre is de perfecte plek voor (grotere) partijen en vergaderingen. De vijf panoramazalen met daglicht en flexibele geluiddichte wanden zijn te vinden op de elfde etage. Het fantastische uitzicht en de persoonlijke aandacht van het personeel zorgen voor geslaagde evenementen waarbij niks ontbreekt. Geniet tijdens elke pauze van een andere snack in de break ruimte en kom (indien gewenst) terug in een opgeruimde zaal.

Rijdende trein

Boardroom “First Class” is net als de eerste klas in de trein net wat luxer en van alle gemakken voorzien. Het is een ideale plek voor brainstormsessies en vergaderingen. Ieders favoriete feature van de boardroom is de rijdende trein in de vergadertafel. Inspiratie is hier gegarandeerd.

Utrecht

Utrecht is het bruisende middelpunt van Nederland. Deze goed bereikbare historische stad biedt volop horeca, cultuur en winkelplezier. Treinen vanuit binnen en buitenland stoppen op Utrecht Centraal station.

Utrecht heeft bezoekers veel te bieden zoals Hoog Catharijne, het grootste winkelcentrum van Nederland. Het historische centrum bestaat uit stadskastelen die omgetoverd zijn tot horecagelegenheden, unieke werfkelders met gezellige terrassen en hippe boetieks én de grootste kerktoren van Nederland.

Een terugkerend thema in het straatbeeld van Utrecht is Nijntje. Dit iconische tekenfiguur is terug te vinden in stoplichten, straatnaamborden en standbeelden. Niet zonder reden. Dick Bruna, de bedenker van het konijn, is een heuse Utrechtenaar.

Must-do: Een avondwandeling door Utrecht wordt extra speciaal met de app Trajectum Lumen. Deze neemt wandelaars mee langs mooi verlichte locaties in de Utrechtse Binnenstad.

Lees meer over de vele mogelijkheden van Utrecht in 48 uur in… Utrecht.

Zelf toe aan wat ontspanning in Utrecht? Boek een kamer bij Inntel Hotels Utrecht Centre via onderstaande knop.

 

BEZOEK WEBSITE