48 uur in… Amsterdam

Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs. Zo gaat het bekende Amsterdamse liedje. Dat de stad veel te bieden heeft ontdekken de duizenden toeristen elke dag. Amsterdam is veel meer dan alleen de wallen en de dam. Met deze 48 uur in… Amsterdam gaan wij jullie proberen zoveel mogelijk van Amsterdam te laten proeven. En wat is daar nu een betere uitvalsbasis voor dan Inntel Hotels Amsterdam Centre.

 
Face Amsterdam – beleef de dynamische en multiculturele stad

Inntel Hotels Amsterdam Centre ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het centraal station. Vanaf hier kunt u makkelijk naar alle leuke plekjes van Amsterdam. Lopend of met het openbaar vervoer. Na een drukke dag kunt u lekker bijkomen in een van de mooie kamers. Bijvoorbeeld de Wellness kamer inclusief privé sauna en bubbelbad.

Vrijdag

18:00 uur
Na het inchecken kunt u een lekker drankje doen in de bar om bij te komen van de reis en te bespreken waar u als eerste naartoe wilt.

19:00 uur
Naast het hotel zit het restaurant Humphrey’s en dat ziet er best gezellig uit. Voor € 37,50 heeft u hier een 3 gangen menu. Als u liever op de kamer eet brengen ze het ook naar u toe.

22:00 uur
Na het diner is het wel interessant om het nachtleven van Amsterdam te ontdekken. Even opfrissen in de hotelkamer en dan de stad in. De hotspots voor het nachtleven zijn Rembrandtplein en Leidseplein waar voor ieder wel een club/café te vinden is. Maak gebruik van de kluis in de kamer, want ook tasjesdieven vinden het nachtleven van Amsterdam erg gezellig.

Zaterdag

10:00 uur
Na een heerlijke nachtrust is het tijd voor het ontbijt. Een glaasje jus d’orange voor de vitamientjes en een lekker kopje koffie om wakker te worden. Waarna u u tegoed kunt doen aan de warme broodjes en het verse beleg.

11.30 uur
Tijd om de stad te ontdekken. Amsterdam is erg mooi vanaf het water. Als u naar Centraal Station loopt vind u daar meerdere rondvaartboten. Bij de receptie kunt u kortingsvouchers meenemen.

12.45 uur
Een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder het Vondelpark. Voor de lunch raden wij Park Zuid aan. Een fijn restaurant met een groot terras, gevestigd in het Vondelparkpaviljoen.

14:30 uur
Vanuit het Vondelpark bent u zo op het Museumplein. Kiest u voor Van Gogh, het Stedelijk of het Rijksmuseum? Of misschien wel alle drie. Het beste kunt u de kaartjes van tevoren kopen, de receptie helpt hier graag bij.

17:30 uur
Tijd om even bij te komen. Lekker terug naar het hotel en misschien even bubbelen of de sauna pakken om helemaal uit te rusten.

20.00 uur
Voor gerechten waar u uw vingers bij aflikt gaat u natuurlijk naar Cannibale Royale. Niet alleen vleeseters kunnen hier terecht, maar ook voor de vegetariërs hebben ze heerlijke gerechten.

22.30 uur
Zaterdagavond is perfect voor een bezoek aan de wallen. Het is hier altijd druk en laten we eerlijk zijn een (eerste) bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder dit gezien te hebben. Als u zin hebt om een spelletje te spelen kun u uw bezoek compleet maken door naar de welbekende TonTon te gaan. Spelletjes voor iedereen.

Zondag

10.00 uur
De laatste dag in Amsterdam is weer aangebroken. Eerst lekker genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet en daarna kunt u uw koffers inleveren bij de receptie.

11:30 uur
U kunt langzaam aan naar de 9 straatjes lopen. Deze gezellig buurt zit vol met boetiekjes die zondag om 12:00 uur open gaan. Onderweg kunt u lekker genieten van het kijken naar de grachtenpanden.

13.00 uur
Tijd om te bedenken waar u wilt lunchen. Als u de pont pakt naar Buiksloterweg kunt u lunchen bij Polly Goudvisch of THT in het Paviljoen van de Tolhuistuin. Daarna kunt u gelijk door naar hun buren A’dam Lookout om Amsterdam van boven te bekijken. De waaghals kan ook op 100 meter hoogte schommelen met Amsterdam onder de voeten.

16.00 uur
Blijf u nog in Noord of pakt u de pont terug naar het centrum? Er zijn nog tal van leuke attracties open. Wat dacht u ervan om met bekende mensen op de foto te gaan bij Madame Tussaud. Of maakt u liever een reis door het menselijk lichaam? Dat kan bij Body Worlds.

18:00 uur
Tijd om de koffers te halen en weer richting huis te gaan. Het weekend is voorbij. Wij hopen dat u een leuk weekend hebt gehad. Meer citytrips? Lees ook 48 uur in Utrecht, 48 uur in Den Haag en 48 uur in Zaandam.

BEKIJK HOTEL

You’ll be surprised!