Inntel Hotels - bubbels - feiten

5x fascinerende feitjes over bubbels!

Wat maakt bubbels zo speciaal en wat weten we er eigenlijk over? We hebben de 5 meest fascinerende feiten over bubbels in je zeep en in wijn verzameld. Bubbels zijn overal; in het park op een zonnige dag, in je bubbelbad en als je met vrienden toost op een bijzondere gebeurtenis. Geniet dubbel van de bubbel met de Bubbles & Bath Special.

1. Alle kleuren van de regenboog

De kleuren van de bubbels in je whirlpool ontstaan door wit licht, wat alle kleuren van de regenboog bevat. Wanneer het witte licht reflecteert op de zeep, worden sommige kleuren feller en andere verdwijnen. Je kunt het licht vergelijken met een soort golven, net als in de oceaan.

2. Miljoenen bubbels!

In een fles bubbels zitten wel tot 49 miljoen bubbels! Dus de volgende keer dat je je afvraagt hoeveel bubbels in het glas zitten, weet je dat je het tellen hiervan beter tot een volgende keer kan bewaren.

3. “Even stoom afblazen”

Een fles bubbels is het perfecte drankje om “stoom af te blazen”. Want dit drankje heeft heel lang onder hoge druk gestaan! Gedurende het fermentatieproces verandert ‘carbon dioxide’ in een vloeibare substantie, wat de kenmerkende bubbels veroorzaakt. De druk in de kelders bouwt op tot een luchtdruk van meer dan 6 bar. Dat is tot twee keer meer druk dan je autobanden!

De kurk op een fles bubbels kan tot wel 6 bar verdragen!

4. Bubbels zijn al sinds de ‘ontdekking’ fascinerend

“Come quickly – I am drinking the stars.” Sommigen zeggen dat dit het eerste was wat Dom Pierre Perignon zei toen hij voor het eerste wijn met bubbels “ontdekte”. Of dit echt zo is durven kenners niet te zeggen. Het sentiment daarentegen is vandaag de dag nog steeds relevant. Wijn en haar bubbels fascineren ons nog steeds en drinken we graag bij speciale momenten.

5. Bubbels in badschuim en in je fles wijn, het blijft leuk!

Bubbels! Jong en oud(er) beleven plezier aan bubbels en hebben hier goede herinneringen aan. Of het nu de gekleurde bubbels zijn in badschuim of het toosten op een onvergetelijke gebeurtenis. Bubbels staan garant voor een hoop plezier! Zo heeft een fles bubbels bij velen de status gekregen van het vieren van bijzondere momenten. Welk moment vier jij graag met Bubbles & Bath?

Maak van een overnachting weg een feestelijke en bovenal onvergetelijke herinnering met de Bubbles & Bath Special! Bij Inntel Hotels overnacht je in een luxe kamer met wellness faciliteiten, inclusief uitgebreid ontbijt en natuurlijk staat bij aankomst de fles bubbels klaar.

Inntel Hotels Amsterdam Centre
‘In hartje centrum op loopafstand van alle hotspots’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 93 euro p.p.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark
‘Geïnspireerd op het rijke industriële verleden’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 79 euro p.p.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
‘Verblijf in de wereldberoemde Zaanse huisjes’
Overnachting in de Grondleggers Suite | Vanaf 87 euro p.p.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
‘Op de kop van het Noordelijk Havenhoofd’
Overnachting in een Spa-, Wellness- of Wellness Sea View Kamer | Vanaf 92 euro p.p.

5-sterren Mainport by Inntel Hotels
‘Gelegen in hartje Rotterdam’
Overnachting in luxe kamer met whirlpool | Vanaf 110 euro p.p.

Inntel Hotels Rotterdam Centre
‘in het centrum, aan het water en aan de voet van de Erasmusbrug’
Overnachting in een Panorama Junior Suite | Vanaf 79 euro p.p.

Inntel Hotels Utrecht Centre
‘Volg de lijnen en reis door de stad.’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 85 euro p.p.

You’ll be surprised.