de-inntel-hotels-beleving-dustin-de-duck

De Inntel Hotels beleving van Dustin de Duck

Dustin the Duck is mascotte en “medewerker” van Inntel Hotels en te vinden naast de iconische ronde whirlpool. Hij toert langs alle hotels en deelt zijn belevenissen op zijn persoonlijke Instagram account. De afgelopen tijd heeft hij Inntel Hotels Amsterdam Centre en Inntel Hotels Utrecht Centre bezocht om de ervaring van gasten te testen.

Wie is Dustin the Duck?

Dustin, genieter van het leven en altijd te vinden naast een whirlpool. Dustin is sinds augustus 2019 aan het werk als ‘kwaliteits-controleur’ bij Inntel Hotels. Als hooggewaardeerde medewerker en graag geziene gast bezoekt hij alle hotels om persoonlijk de kamers en faciliteiten te ervaren.

Belevenissen in de hotels

Dustin ziet er misschien schattig uit, maar vergis je niet in zijn kritische oog. Hij weet als geen ander wat gasten belangrijk vinden. Op zijn checklist staan allerlei punten om te controleren. Hoe vriendelijk zijn de medewerkers, zijn de kamers schoon en comfortabel, hoe zijn de wellness faciliteiten. In zijn vrije tijd ontdekt hij de omgeving.

Dustin is een ware ambassadeur en een tikkeltje show-off als het om zijn belevenissen gaat. Zijn ervaringen deelt hij dan ook non-stop met zijn vrienden op zijn Instagram account. Dat Dustin zich graag omringt in luxe is dan ook geen geheim voor zijn omgeving.

Wellness ervaring in Inntel Hotels Amsterdam Centre

Voor zijn bezoek aan Amsterdam heeft Dustin zonder enige twijfel de Suite met bubbelbad en sauna geboekt. Onderweg naar het hotel wordt kort gestopt om de grachten op de foto te zetten. Even laten zien dat hij écht in het centrum van Amsterdam is.
Na het inchecken start hij direct de kwaliteitscontrole van de kamer. De kamer is modern (check), groot (check) en heeft een bubbelbad (dubbelcheck). Om ook de roomservice te kunnen beoordelen heeft hij roomservice ontbijt besteld. Hier kan hij wel aan wennen.

Ontspanning en sport

De Wellness Club uitgebreid ervaren.. Dustin heeft zo een zware baan. Na gisteravond lang gebubbeld te hebben in zijn kamer heeft hij behoefte aan beweging en detox voor het lichaam. Om gezond te blijven mag daarom intensief sporten in de Life Fitness gym en het Turks stoombad natuurlijk niet ontbreken. Een zucht van verkwaking klinkt door de stoomruimte heen.

Amsterdamse iconen

Het karakteristieke behang van Inntel Hotels Amsterdam Centre gaat niet onopgemerkt voorbij. Typische Amsterdamse taferelen en iconen zijn verwerkt in het ontwerp. Dat wordt weer een selfie voor Instagram.

Volg de lijnen in Inntel Hotels Utrecht Centre

Na Amsterdam staat de tweede stop op het programma: Inntel Hotels Utrecht Centre. Vanuit de trein kan Dustin het hotel al zien liggen. Bescheiden als hij is heeft hij gekozen voor een Wellness Kamer. In deze kamer kijkt hij namelijk vanuit het bubbelbad uit op de treinbanen. Uren dobberen en turen naar voorbijrijdende treinen: dat is luxe.

Het eerste wat Dustin opvalt in de kleurige kamer is het thema ‘Connections’. In het headboard zijn Nijntje van Dick Bruna en de treinverbindingen in het ontwerp opgenomen. Niet zo gek natuurlijk, het hotel ligt pal naast het Centraal Station. In bed is het gelukkig muisstil, een goede nachtrust is heel belangrijk.

Zwemmen op grote hoogte

Eerst de dag goed starten met een Nespresso koffie. ‘What else?’ Dustin is graag toerist in eigen land. Een bezoek aan de Dom toren en Kasteel de Haar staan uiteraard op de planning. Eenmaal terug in het hotel heeft hij grote trek. Hij besluit de Inntel Original Beef Burger te proberen. Hij is niet vegetarisch, maar eet ook niet graag zijn soortgenoten op.

Het weekend sluit onze favoriete eend altijd af in het water. In de ‘golden hour’ vliegt hij in zijn badjas naar de 11e verdieping. Vanuit het zwembad kijkt hij een laatste keer naar alle lichtjes van de oude stad.

Dan zit zijn tijd bij Inntel Hotels Utrecht Centre erop, tijd voor een volgende kwaliteitscontrole. Wil jij weten waar Dustin nu is? Volg hem op Instagram om zijn belevenissen te volgen.

DUSTINS’ INSTAGRAM

 

You’ll be surprised.