Hoe houd je je hoofd koel tijdens een citytrip?

Hot time, summer in the city! Wanneer de zomer aanbreekt en het kwik stijgt, dan doet die dat extra hard in een grote stad.. Thuis kun je lekker met je voeten in een badje zitten of de ventilator aandoen, maar hoe houd je je hoofd koel tijdens een citytrip? Lees hier de beste tips voor een bloedhete dag!

EET LEKKER VEEL IJSJES

Maak een wandeling langs alle goede ijssalons in de stad. Je hebt dan niet alleen een verkoelend ijsje beet, je ziet ook gelijk meer van een stad.

BEZOEK EEN STADSSTRAND

Bezoek een leuk stadsstrand! Heb je alles al gezien wat je wilde zien in de stad? In dit artikel lees je over de leukste stadsstranden. Ook als je op een citytrip gaat, vergeet dan niet een strandlaken in te pakken.

BLIJF DRINKEN

Het vocht in je lichaam verdampt letterlijk als je zweet, dus blijf goed drinken! Op het terras, een leuk restaurantje, op je hotelkamer. En wat een geluk dat je bij alle Inntel Hotels gewoon uit de kraan kunt drinken! Dat is lekker, goedkoop én verkoelend. Ben je al op pad en moet je je flesje water bijvullen? Alle waterpunten staan nu ook op Google Maps. Google op “water tap” en alle openbare tappunten verschijnen op de kaart.

GA WINKELEN

Bij winkelen denk je misschien aan rondlopen en sjouwen met tassen, maar veel winkels en winkelcentra hebben iets wat onmisbaar is tijdens de hitte: airconditioning. Terwijl je een nieuwe outfit scoort kun je genieten van de koelere temperatuur. Twee vliegen in ‎een klap! Als je het helemaal goed wilt aanpakken kun je naar een high-end boetiek gaan. Daar krijg je vaak ook een verfrissend drankje.

GA BOOTJE VAREN

Over de Amsterdamse grachten, over de Maas, de Zaan of de Oude Gracht, overal kun je een bootje huren, of een plekje op een boot bemachtigen. Ongeacht of je de watertaxi neemt, een rondvaart maakt of een vriend met een sloepje hebt, op het water is het altijd iets koeler.

You’ll be surprised.