De eerste zomerse dagen van het jaar hebben wij al gehad. Thuis kun je misschien lekker met je voeten in een voetenbad zitten of de ventilator aandoen, maar hoe houd je je hoofd koel tijdens een citytrip? Wij hebben de beste tips voor je verzameld.

IJswandeling

In plaats van een wandeling langs de beste restaurants van de stad kun je een wandeling maken langs alle goede ijssalons van de stad. Je hebt dan niet alleen verkoeling, maar ziet ook gelijk wat meer van de stad.

Stadsstrand

Je ziet ze de laatste jaren steeds meer, stadsstranden. Heb je alles al gezien wat je wilde zien in de stad? Ga dan lekker naar het strand! De leukste stadsstranden hebben wij al hier voor jullie verzameld. Dus als je op een citytrip gaat vergeet dan niet je strandlaken in te pakken.

Ice Bar

In veel grote steden rond de wereld vind je de Ice Bar. Dit is een attractie waar alles van ijs wordt gemaakt. Je drinkt zelfs uit ijs in plaats van uit glas. Heel lang kun je er niet in doorbrengen van de kou, maar tijdelijke verkoeling zul je er zeker vinden.

Ga winkelen!

Bij winkelen denk je misschien aan rondlopen en sjouwen met tassen, maar veel winkels en winkelcentra hebben iets wat onmisbaar is tijdens de hitte… airconditioning. Terwijl je een nieuwe outfit scoort kun je genieten van de koelere temperatuur. Twee vliegen in ‎een klap. Als je het helemaal goed wilt aanpakken kun je naar een high-end boetiek gaan. Daar krijg je vaak ook een verfrissend drankje.

Wij hopen dat je dankzij onze tips ook tijdens een hittegolf een geweldige citytrip zult hebben!

You’ll be surprised.