Inntel Hotels Amsterdam Centre - sfeerbeeld - interieur

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Bij Inntel Hotels Amsterdam Centre zit naast gastvrijheid ook Amsterdam in het DNA. Door het hele hotel zijn verwijzingen naar de stad te vinden zoals de iconische grachtenpanden, het stadswapen en het Vondelpark. Ontdek de dingen die dit hotel zo bijzonder maken van de wellness faciliteiten tot Bar Mokum en de historische achtergrond van Amsterdam.

Ontdek de Amsterdamse invloeden in de kamers

In de 279 kamers van Inntel Hotels Amsterdam Centre begint te ontdekkingstocht door Amsterdam al. Elk kamertype heeft zijn eigen icoon of bezienswaardigheid op het behang. In de City kamers zijn dat de beroemde bruggen van Amsterdam. Wist je dat Amsterdam meer dan 1500 bruggen telt?

Elk weekend een ander museum bezoeken? Dat kan in Amsterdam. De unieke print op de muur van de Spa Kamer laat een selectie van mooie en inspirerende musea uit Amsterdam zien. Een ander unieke en heerlijke feature van deze kamer is de whirlpool in de kamer.

Tulpen uit Amsterdam… In de Wellness kamer is de tulp de held. De wellness faciliteiten van deze kamer zorgen voor een compleet ontspannen verblijf.

De Suites zijn voorzien van een uniek karakter en brengen de gast op speelse wijze terug naar de rijke historie van Amsterdam.  Wist je dat het Vondelpark vernoemd is naar dichter Joost van den Vondel? Een  gedicht over Amsterdam van zijn hand mag niet ontbreken in deze kamer. Vanuit de privé sauna en royale Whirlpool of de design loungebank waant men zich weer even in de Gouden Eeuw met alle luxe van nu.

Wellness club

Inntel Hotels Amsterdam Centre is de perfecte plek voor ontspanning. De Wellness Club bestaat uit een Finse sauna, een Turks Stoombad en een relaxruimte om weer bij te komen van de warmte. Ook is er tegenover de wellness een Life Fitness Gym. De muren die uitzicht geven op een zonnig Vondelpark maken het sporten nog leuker.

Bar Mokum

Begin een avond stappen net als de lokalen met een bitterbal en alcoholische versnapering in de gezellige Bar Mokum. Mokum is de liefdevolle benaming voor Amsterdam door de inwoners van de stad. De bar kijkt uit op een interessante vitrinekast. Hierin zijn items te zien die gevonden zijn onder het hotel. Bij deze opgraving is onder andere een kasteelmuur gevonden die erop kan wijzen dat Amsterdam ouder is dan altijd gedacht.

Aan de Amsterdamse grachten

Amsterdam is om veel dingen bekend, maar misschien wel het meest om zijn grachten. Hier staan immers die bekende panden. Ook al die pittoreske bruggen zijn er om de grachten over te steken.

Tip van een local: Ga op een zonnige dag op een terras zitten en bekijk alle verschillende soorten mensen die je tegenkomt in de stad.
Is het niet zo zonnig? Buiten de vele interessante musea heeft Amsterdam ook allemaal leuke (indoor) activiteiten zoals de Amsterdam Dungeon, Madame Tussaud of Bodyworlds.

In het artikel Staycation in Amsterdam geven we nog meer tips om een citytrip naar Amsterdam mee te vullen.

Inntel Hotels Amsterdam Centre zelf ontdekken? Boek jouw kamer via onderstaande knop.

BEKIJK HOTEL