De leukste winkelstraten van Amsterdam

Shoppen kan het allerbeste in onze hoofdstad. Of het nu gaat om het aanbod aan bekende winkelketens, grote warenhuizen, unieke boetieks of vintage shops: u vindt het allemaal in de winkelstraten van Amsterdam. Bent u van plan een winkelbezoek te brengen aan deze bruisende stad? Neem dan snel onderstaand lijstje van de leukste winkelstraten van Amsterdam door om te ontdekken waar u het beste slaagt.

Kalverstraat

De Kalverstraat is de beroemdste winkelstraat van ons land, gelegen op slechts enkele minuten van Amsterdam Centraal Station en direct aan de Dam. Hier vindt u alle bekende ketenwinkels als H&M, ZARA, Footlocker, ICI PARIS XL, Jack & Jones, en Mango. Daarnaast vindt u hier ook merken die bijna nergens anders in Nederland te vinden zijn. zoals Urban Outfitters, TK Maxx en Uniqlo en het mooiste warenhuis De Bijenkorf bevinden zich in deze buurt. Vanaf Inntel Hotels Amsterdam Centre bent u er in enkele minuten

De Negen Straatjes

In authentiek Amsterdams buurtje de 9 straatjes vindt u van alles wat. Dit is de plek met de mooiste boetieks met onontdekte brands, Amsterdamse merken of vintage. Bovendien is de buurt bezaait met de leukste koffiebars en lunchplekken van de stad. Perfect voor een shopping pauze!

De Pijp

De Pijp is één van de populairste wijken van Amsterdam, en steeds meer winkels weten zich hier te vestigen. Cottoncake, Weekday en Anna + Nina zijn slechts een paar voorbeelden. Ook De Merkenwinkel heeft aan bekendheid gewonnen. De winkel dient als Pop-Up store en wordt daarmee iedere paar weken omgetoverd tot een nieuwe winkel. Daarnaast is ook De Pijp, net als de 9 straatjes, een gezellige buurt voor een drankje en een hapje.

Javastraat

Op loopafstand van Inntel Hotels Amsterdam Landmark vindt u de Javastraat. Deze straat is een mix van jong en oud, hip en exotisch, boetiek en buurtwinkel. Mooie zaken die hier u hier kunt vinden, zijn DIV. en Studio S. Ook zijn er door de hele straat mooie bars en restaurants te vinden, met als hoogtepunt Oedipus op het Javaplein. Lees hier meer over de highlights van Amsterdam Oost.

IJhallen

Een andere hotspot zijn de IJhallen, te vinden in Amsterdam Noord. Hier vindt de maandelijkse – en tevens Europa’s grootste – vlooienmarkt plaats. De gaafste meubelstukken, het mooiste antiek en de leukste vintage kleding worden hier aangeboden. Vanaf Amsterdam Centraal Station bent u er met pontje zo!

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Inntel Hotels Amsterdam Centre ligt centraal gelegen in de hoofdstad. Naast een wellness hebben veel kamers een bubbelbad op de kamer. Deze zijn perfect om bij te komen na een dag shoppen en het ontdekken van Amsterdam.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Het bijzondere Oostenburgereiland ligt tussen het centrum en oost, beide buurt die bijzonder zijn om te ontdekken. De wellness kamers  bieden vanuit uw bubbelbad uitzicht over het water en de skyline van Amsterdam. In een Wellness Panorama Kamer en warmt naast het bubbelbad ook op in uw eigen sauna. Meer over Inntel Hotels Amsterdam Landmark vind u hier.

You’ll be surprised