Stadsstrand Pllek verandert in een openluchtbioscoop tijdens Films with a View

Hoewel het misschien niet direct als een zomers uitje klinkt – een film kijken- gaan een avond bioscoop en een terrasje pakken prima samen in Amsterdam! Van mei tot en met september verandert Stadsstrand Pllek in een openluchtbioscoop tijdens Films with a View. Voeten in het zand, met popcorn in een strandstoel op het stadsstrand in Noord! 

Films with a view
Bij Pllek, het stadsstrand in Amsterdam Noord, kijkt u elke dinsdag een oude en toekomstige filmklassiekers in de open lucht. Na hun eerdere succesvolle filmzomers zet Pllek in samenwerking met Beefeater Gin ook deze keer de strandstoelen klaar voor movie night. Tot eind september verslindt Amsterdam hier aan het water en in de openlucht films vanuit ieder genre. En Beefeater Gin zorgt voor de drankjes. Door de maanden heen geeft Pllek stukje bij beetje hun filmplannen vrij.

Pllek

Deze zomer verschijnen o.a. Strawberry Mansion, Scrapper en Fantastic Mr. Fox op het witte doek. Bekijk het actuele aanbod op pllek.nl

Overnacht in hartje Amsterdam
Na een avond genieten van een film in de openlucht bioscoop bij Pllek, is er geen betere plek om tot rust te komen dan Inntel Hotels Amsterdam Landmark. Het hotel is gelegen in het oosten van Amsterdam en is omgeven door industriële gebouwen en water.

Het stoere karakter van het hotel past perfect bij de omgeving. Bij binnenkomst in de lobby valt meteen de moderne inrichting op met een knipoog naar het verleden. Het hotel biedt diverse luxe kamertypes die stuk voor stuk zijn uitgerust met moderne faciliteiten en een prachtig uitzicht over de stad.
Het hoogtepunt van Inntel Hotels Amsterdam Landmark is ongetwijfeld de Spa Steam. Hier kunt u helemaal tot rust komen in het zwembad, de sauna, het Turks stoombad of een van de massageruimtes. De luxe kamertypes bieden zelfs de mogelijkheid om te ontspannen in een privé sauna of een ronde whirlpool in de kamer.

Hotels met een zwembad in Nederland

BEKIJK HOTEL

You’ll be surprised