Inntel Hotels bestaat 40 jaar, een bijzonder jubileum!

Inntel Hotels bestaat 40 jaar. Een bijzonder jubileum voor dit familiebedrijf, dat in 1982 is opgericht door Michel Geurts. Inntel Hotels groeide in 40 jaar uit tot een hotelgroep met acht hotels op a-locaties in de grote steden van Nederland. Als gast heeft u de keuze om te verblijven in Amsterdam, Zaandam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. De hotels kenmerken zich door een warme uitstraling en zijn onderscheidend in identiteit, beleving en sfeer waarbij de omliggende omgeving een belangrijke rol speelt.

Trost op mijlpaal

Karin Geurts, de huidige directeur van Inntel Hotels, is trots op deze mijlpaal:
“Wie had dat gedacht toen mijn vader, Michel Geurts, in 1982 het eerste Inntel Hotels opende in Zutphen. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een moderne, succesvolle en gastvriendelijke hotelgroep met acht fantastische locaties.”

Dankzij de inzet, passie en gastvrijheid van onze collega’s maken we onze ambities waar. En bieden we elke gast een bijzonder verblijf bij Inntel Hotels.”
Karin Geurts, directeur Inntel Hotels

Hoe het allemaal begon…

Inntel Hotels startte in 1982 een eerste hotel in Zutphen. Een compleet resort met een sportief tintje, zwembad, bowling-, tennis- en squashbanen. In 1986 wordt het tweede hotel geopend: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Dit hotel wordt in 2010 volledig herbouwd, waarna de gevel het hoogtepunt vormt: een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes. Dit hotel gaat nog wekelijks viral op social media.
48 uur... in Zaandam - Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Acht toplocaties in Nederland

In zes steden in Nederland is Inntel Hotels gevestigd. Elk hotel heeft een unieke a-locatie en eigen thema, wat terug te zien is tot in de kleinste details. Bovendien zijn de luxere kamertypes uitgerust met een bubbelbad en/of privésauna. Ieder hotel heeft een wellnesscentrum en zes van de acht hotels hebben een zwembad. Ook biedt Inntel Hotels ruimtes voor meetings en events.
Hotels met een zwembad in Nederland 3 x vergaderen met uitzicht - The Innsider - Inntel Hotels

Inntel Hotels Amsterdam Centre ligt in het historische en populaire hart van Amsterdam. Het hotel staat op historische grond. De bouwgrond van het hotel is volgens velen namelijk de oude plek waar het kasteel Gijsbrecht van Aemstel stond.
Aan de andere kant van het centrum is in 2021 het moderne Inntel Hotels Amsterdam Landmark geopend. Het gebouw is een echte eyecatcher op het Oostenburgereiland van 16 etages met een fantastisch uitzicht op het water, de treinsporen en de omgeving.

Eind jaren 80 opende Inntel Hotels Rotterdam Centre met een geweldig uitzicht op de Erasmusbrug en skyline van Rotterdam. In 2013 opende Mainport by Inntel Hotels, een luxe 5-sterren hotel, dat tegen Inntel Hotels Rotterdam Centre aan gebouwd.
Inntel Hotels & Mainport Design Hotels - What is a wellness hotel

Begin 2019 opent in het middelpunt van het land Inntel Hotels Utrecht Centre. Gelegen naast Utrecht Centraal Station, TivoliVredenburg en Hoog Catharijne is het hotel niet alleen eenvoudig bereikbaar, maar het biedt ook een uniek uitzicht over de stad. Het thema ‘Connections’ komt hier volledig tot z’n recht.
The Innsider - wellness kamer

Een hotel aan het strand stond lang op de verlanglijst van Inntel Hotels. Na jaren plannen en voorbereiden opent in maart 2021 Inntel Hotels Den Haag Marina Beach in Scheveningen. Het interieur is geïnspireerd op het thema ‘Strand en Haven’. Zo komt o.a. de geschiedenis van de visserij aan bod, maar ook de onderwaterwereld, strandsporten en de drie havens.
Hotel aan het strand

BEKIJK ALLE HOTELS

You’ll be surprised.