Jeroen Boersma

Inntel Hotels officiële hotelpartner van King of the Court

Inntel Hotels Utrecht Centre en King of the Court zijn een samenwerking aangegaan, waarbij Inntel Hotels Utrecht Centre de officiële hotelpartner van het internationale sportevenement King of the Court wordt, dat van 9 t/m 12 september op het Jaarbeursplein plaatsvindt. Tijdens het evenement overnachten alle sporters, stafleden en organisatoren in het hotel naast Utrecht Centraal.

Eerste internationale evenement

King of the Court is het eerste internationale evenement op Nederlandse bodem sinds het uitbreken van de coronapandemie. Dit nieuwe beachvolleybalconcept verschilt op veel vlakken van het normale spel. Zo zijn er meer dan twee teams tegelijkertijd actief, wordt er op tijd gespeeld en betreft het een eliminatierace. Tijdens het evenement in september komt de wereldtop naar Utrecht om te strijden voor de titel. Voor Nederland zijn onder andere Brouwer/Meeuwsen en Keizer/Meppelink van de partij.

Henk Hölscher (General Manager Inntel Hotels Utrecht Centre) is enthousiast over het toernooi en de samenwerking. Hij vertelt “Sport brengt een gevoel van saamhorigheid en plezier. De positieve en innovatieve werkwijze van King of the Court sluit aan bij ons als organisatie. Vandaar dat we dit jaar de samenwerking zijn gestart.”

Kamers voor alle sporters

Inntel Hotels stelt tijdens het gehele toernooi kamers beschikbaar voor alle beachvolleyballers, stafleden en andere betrokkenen. Het hotel ligt vlakbij het Jaarbeursplein, ideaal voor de sporters die elke dag richting het stadion kunnen lopen. ‘’Inntel Hotels ligt echt op een uitstekende locatie en ze beschikken over fantastische faciliteiten,’’ vertelt eigenaar van King of the Court Wilco Nijland. ‘’Wij zijn een onwijs prettige samenwerking aangegaan met elkaar en in een tijd als deze waarin je elkaar zo veel mogelijk moet ondersteunen zijn wij hier dan ook mee dan blij mee,’’ voegt hij er nog aan toe.

Naast de overnachtingen voor de spelers, is er ook ruimte voor fans. Inntel Hotels heeft een speciaal arrangement samengesteld voor iedereen die naar het evenement toekomt, om er op deze manier een compleet dagje weg van te maken. Bekijk deze pagina voor meer informatie.