Inntel hotels opent hoofdkantoor in Hoofddorp

24 juli 2017

Half augustus opent Inntel Hotels haar hoofdkantoor in Hoofddorp. Dit kantoor, gelegen aan de Capellalaan, is het directe resultaat van de groei van Inntel Hotels in de afgelopen jaren als organisatie. Daarnaast bereidt deze Nederlandse hotelgroep zich voor op de toekomstige uitbreiding van 3 nieuwe hotels.

Karin Geurts, Algemeen Directeur: “Het nieuwe hoofdkantoor is een logische stap in onze ontwikkeling. Het is centraal gelegen ten opzichte van onze huidige 6 hotels en de 3 nieuw te openen hotels. Vanuit dit kantoor worden de hotels op diverse gebieden ondersteund waaronder administratie, inkoop, human resources en sales.”

Inntel Hotels is een moderne, gastvriendelijke en succesvolle hotelgroep waarvan ieder hotel een eigen identiteit heeft welke aansluit op de locatie. De huidige luxe 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam hebben een warme en professionele uitstraling en worden op korte termijn uitgebreid met 3 nieuwe hotels in Utrecht, Scheveningen en een 2e hotel in het centrum van Amsterdam. Onze slogan “You’ll be surprised” wordt iedere dag waargemaakt door onderscheidend te zijn in kwaliteit, beleving, sfeer en oprechte aandacht.