Koninklijke routes - The Innsider - Inntel hotels

Koninklijke routes door Nederland

Grote kans dat we koningsdag dit jaar anders vieren dan normaal.  Dit jaar misschien geen feesten en vrijmarkten, maar we hebben gezocht naar alternatieven. Wandelroutes met een koninklijk thema, locaties gelinkt met het koningshuis en mooie fietsroutes in de natuur. Uiteraard kun je die koninklijke routes ook lopen of fietsen op een andere dag.

Koninklijke parken

Utrecht is een perfecte plek om te wandelen. Niet alleen langs de mooie grachten en oude panden, maar ook in de prachtige parken. Speciaal voor koningsdag ga je natuurlijk naar de parken met koninklijke namen. Het meest geliefde park van Nederland het Maximapark, het groene Julianapark en het monumentale stadspark Wilhelminapark zijn echte aanraders.

Fietsstad

Wist je dat Rotterdam een echte fietsstad is? Dagelijks fietsen ruim 12.000 mensen over de Erasmusbrug. Bekijk al die fietsers vanuit het hotel of huur een fiets bij Mainport en doe met ze mee! Plan jouw echte Rotterdamse fietsroute of vraag de receptie om aanbevelingen. Fiets dan ook zeker langs de Willemsbrug. De originele Willemsbrug was vernoemd naar Willem III en helaas verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er kwam echter een nieuwe Willemsbrug en de opening daarvan  was de eerste officiële daad van de toenmalige prins Willem-Alexander.

Hofstad wandeling

Vanaf Rotterdam ben je zo in onze hofstad Den Haag. Voor de wandelliefhebber is er een route van ongeveer 3 kilometer langs allerlei plekken die met de Oranjes te maken hebben. Loop onder andere langs Paleis Noordeinde, de kerk van de Oranjes en de koninklijke stallen. Deze route is ook ideaal te combineren met een bezoek aan het strand van Scheveningen. Kijk je dan ook hoe het staat met de bouw van Inntel Hotels Den Haag Marina beach?

Unieke locaties in Noord-Holland

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is het meest unieke hotel én de perfecte uitvalsbasis voor een paar unieke locaties. Een daarvan is het Tsaar Peterhuisje. Mocht het open zijn vind je op de muren vele handtekeningen van bekende personen waaronder die van Koning Willem Alexander. Ook niet ver van het hotel is de Zaanse Schans. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen langs die majestueuze molens. Of pak de trein naar Amsterdam en bezoek het Paleis op de Dam. Dat is het officiële ontvangstpaleis van het koninklijk huis.

Uitgerust op pad? Boek dan een kamer bij Inntel Hotels!

You’ll be surprised!