Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Start bouw Inntel Hotels Amsterdam Landmark is een feit

Amsterdam, 18 januari 2019

Het officiële startsein voor de bouw van Inntel Hotels Amsterdam Landmark heeft op donderdag 17 januari 2019 plaatsgevonden. Een symbolisch en feestelijk moment waarbij Inntel Hotels en Heijmans een toost hebben uitgebracht op de samenwerking en de realisatie van het 8e hotel van deze hotelgroep.

Het ontwerp

Het ontwerp van het gebouw refereert aan het rijke industriële verleden van de locatie en zal een landmark voor de omgeving vormen. Inntel Hotels Amsterdam Landmark gelegen aan de VOC kade zal een ontmoetingsplek worden voor velen. Het hotel met meer dan 300 hotelkamers zal naast de uitgebreide wellness faciliteiten ook een bijzonder restaurant op de begane grond met uitzicht over het water hebben.

“We zijn ontzettend blij dat wij op deze locatie ons 2e hotel in Amsterdam gaan realiseren. Binnen onze hotelgroep is ieder hotel uniek doordat we de omgeving en de historie laten weerspiegelen in het design van het hotel.” aldus Karin Geurts, Algemeen Directeur Inntel Hotels.

Inntel Hotels

Naar verwachting opent Inntel Hotels Amsterdam Landmark in het eerste kwartaal van 2021 haar deuren.

Inntel Hotels is een moderne, gastvriendelijke en succesvolle hotelgroep met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Utrecht. De hotels kenmerken zich door een warme en professionele uitstraling en zijn onderscheidend in kwaliteit, beleving en sfeer. Als gast kunt u rekenen op oprecht persoonlijke aandacht en een plezierig verblijf. Inntel Hotels werkt aan de toekomst met nog meer hotels. In 2021 wordt ook Inntel Hotels Den Haag Marina Beach in Scheveningen geopend.