Inntel Hotels Den Haag Marina Beach - tips voor een strandbruiloft - the innsider

Tips voor een strandbruiloft

Maak jij je klaar voor een romantische bruiloft op het strand? Deze speciale dag wil je natuurlijk perfect geregeld hebben. Met onze tips voor een strandbruiloft geef je jouw dag een gouden rand. Aan de kop van de haven bevindt zich Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Het sublieme uitzicht over de Noordzee, maakt een onuitwisbare indruk op je gasten. Van persoonlijke attenties tot de aankleding van de locatie het draagt allemaal bij aan liefdevolle herinneringen aan de bruiloft.

De setting

Zie jij jullie ook al het ja-woord geven onder een boog met de zee op de achtergrond? Houd dan rekening met de wind en zorg dat de boog goed geankerd is in het zand. Een duurzame en unieke boog maak je van drijfhout. Die kun je vervolgens versieren met attributen die passen bij jouw thema en kleur.

Het gangpad

Hét moment van de dag is wanneer je naar jouw geliefde toeloopt. Met alle ogen op jou gericht wil je recht door de gasten lopen. Creëer een gangpad door middel van items zoals schelpen, fakkels, lampionnen en natuurlijk drijfhout. Wil je graag een loper? Gebruik haringen zodat deze goed blijft liggen.

Jouw perfecte dag

De datum voor de grote dag heb je al ver van tevoren uitgekozen. Het weer heb je niet voor het uitkiezen. Houd daarom in je draaiboek rekening met verschillende scenario’s.

Stralende zon

Is het een stralende zomerse dag met flink wat zon? Zorg dan dat jullie en jullie gasten bescherming hebben tegen de zon. Parasols, zonnebrandcrème en zonnebrillen zullen een uitkomst bieden.

Regen in de lucht

Bij een bruiloft in Nederland heb je ook kans op regen. Zorg dat je een plan-b hebt en een alternatieve overdekte locatie.

Wind en andere strandbezoekers

Iedereen wil natuurlijk jullie ja-woord horen. Met de wind en mogelijke andere strandbezoekers kan dat soms lastig zijn. Zorg daarom voor een ervaren professional die een geluidssysteem kan neerzetten, zodat iedereen alles goed kan horen. Het Meetings & Events team van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach heeft verschillende samenwerkingen in de omgeving en kan je hierover adviseren.

De locatie(s)

Na een prachtige ceremonie is het natuurlijk tijd om jullie nieuwe hoofdstuk in te luiden. Op loopafstand van het hotel bevinden zich stijlvolle strandclubs voor een knallend feest. Nadien kunnen de gasten in het hotel overnachten en nog even nagenieten. Dan hebben jullie de volgende dag genoeg tijd om na te praten over de mooie dag. Voor deze gelegenheid is het besloten gezelschap welkom in restaurant Willem I, waar we een ruimte inrichten om te toosten op de liefde.

The finishing touches

Met kleine details kun je een grote indruk achterlaten. Ben jij geen type voor een traditionele corsage? Geef er een twist aan door schelpen of zeesterren te gebruiken in plaats van bloemen. Wat nemen jouw gasten, buiten goede herinneringen, mee na de bruiloft? Een persoonlijke attentie geeft ze een tastbare herinnering. Je zou kunnen denken aan:

  • Gepersonaliseerde slippers met jullie namen en de datum
  • Kwasten om het zand van de voeten te vegen
  • Herbruikbare waterflessen
  • Zonnebrillen
  • Strandlakens

Vermaak de gasten

Terwijl jullie romantische foto’s maken aan de waterkant wil je zorgen dat de gasten zich vermaken. Gelukkig is dat op het strand erg makkelijk. Zo kun je spellen faciliteren door opblaasbare ballen en batjes mee te nemen. Of vermaak alle gasten met een mocktail workshop. Dan hebben ze gelijk een heerlijke zomerse versnapering.

Een romantische wellness suite aan het strand

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van het strand en de zee. Kies daarom voor een overnachting bij een hotel dat aan het strand ligt. De perfecte kamer voor het bruidspaar is de Wellness Suite van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Hier geniet je na jouw speciale dag in een bubbelbad met uitzicht!

Toe aan meer inspiratie voor jouw strandbruiloft? Breng een bezoek aan Inntel Hotels Den Haag Marina Beach en ervaar het strand van Scheveningen zoals nooit tevoren. Strand speelt een grote rol in het design van deze parel aan de kust.

BEKIJK HOTEL

 

You’ll be surprised.