Top 7 Instagramwaardige plekken van Amsterdam

Dat Amsterdam veel verschillende Instagramwaardige plekken heeft dat weet u natuurlijk ook wel, alleen waar moet u nou zijn om de leukste Instagram foto’s te schieten? Om u een handje te helpen delen wij hieronder onze favoriete lijst met de beste Instagramwaardige plekken in Amsterdam.

 

“Wake me up when I’m famous” – muurschildering

In een van de meest geliefde buurten van Amsterdam, De Pijp, bevindt zich een Instagram-waardige plek die uw aandacht verdient. Bewandel de Frans Halsstraat en ontdek de muurschildering met de tekst “Wake me up when I’m Famous.” Daarnaast is het huis naast de muurschildering voorzien van een charmante roze tint, wat ook erg leuk is als achtergrond op uw foto. De Pijp staat bekend om haar levendige sfeer, gevuld met gezellige cafés en restaurants, waardoor het de ideale locatie is om lokale cultuur vast te leggen.

Adres: Frans Halsstraat 64, Amsterdam

 

Wondr Experience Museum

Voor hen die op zoek zijn naar een unieke en kleurrijke ervaring, is een bezoek aan het Wondr Experience Museum essentieel. Dit museum beschikt over 15 fotogenieke en interactieve ruimtes, waar bezoekers de kans krijgen om zichzelf in diverse settings te laten fotograferen. De foto’s die gemaakt worden tijdens deze ervaring worden naar u e-mailadres gestuurd waarna u ze direct kan gebruiken. Absoluut de ideale locatie om prachtige Instagramwaardige momenten vast te leggen!

Adres: Meeuwenlaan 88, Amsterdam

 

Corner Bakery – Kleurrijk Restaurant

De Corner Bakery mag zeker niet ontbreken in het lijstje. Houd u van kleur? Dan mag u dit heerlijk lunchtent niet missen. Niet alleen het interieur, maar ook alles wat u van het menu kan bestellen is een Instagram-foto waard. De Corner Bakery heeft het helemaal.

Adres: Johannes Vermeerstraat 40 & Kon. Wilhelminaplein 60-62, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Corner Bakery (@cornerbakeryamsterdam)

 

Hortus Botanicus – Groene Oase in de Stad

Midden in de drukke stad biedt de Hortus Botanicus een oase van rust en groen. Deze botanische tuin dient niet alleen als toevluchtsoord voor plantenliefhebbers, maar ook als uitstekende achtergrond voor prachtige foto’s. De Hortus is dagelijks geopend en grotendeels een buitenlocatie, dus er is voldoende ruimte om te genieten van een bezoek.

Adres: Plantage Middenlaan 2A, Amsterdam

 

A’dam Look out

Deze instagramwaardige plek is perfect voor de avonturiers zonder hoogtevrees. Stap binnen bij A’dam look out en laat u verwonderen door een adembenemend uitzicht over Amsterdam. Durft u de schommel op het 20e verdieping te proberen? Voel de wind door uw haren terwijl u boven de rand van het gebouw zweeft voor een onvergetelijke ervaring.

Adres: Overhoeksplein 5, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A’DAM LOOKOUT (@adamlookout)

 

Upside Down Amsterdam – social media museum

Voor een unieke en buitengewone ervaring moet u een bezoek brengen aan het Upside Down Amsterdam museum, dit is het grootste social media museum in Amsterdam. Met meer dan 25 kamers en decors heeft dit museum uniek wereld gecreëerd, waardoor het een must-see is voor hen die op zoek zijn naar een Instagramwaardige ervaring.

Adres: Europaboulevard 5, Amsterdam

 

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Last but not least, Inntel Hotels Amsterdam Landmark. Dit hotel onderscheidt zich door zijn robuuste karakter, geïnspireerd op het industriële verleden van de omgeving. Het is dé perfecte plek om prachtige, Instagramwaardige foto’s te maken. Als u de stad uitgebreid wilt verkennen, bent u bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark aan het juiste adres. Ontdek Bar & Brasserie Werkspoor, waar u heerlijk kunt dineren. Bovendien kunt u hier totaal ontspannen in Spa Steam, met een scala aan voorzieningen: een zwembad, Turks stoombad, sauna en massageruimte.

Adres: VOC-kade 600, Amsterdam

Of u nu op zoek bent naar artistieke muurschilderingen, kleurrijke musea of trendy eetgelegenheden, Amsterdam biedt een overvloed aan Instagramwaardige plekken om te verkennen en vast te leggen. Dus, pak uw telefoon/camera en dompel uzelf onder in de charme van deze prachtige stad!

You’ll be surprised!