The Innsider Vuurwerk & Knalfeesten in Nederland - Inntel Hotels

Vuurwerk bekijken & Knalfeesten

Ieder jaar is het met al dat vuurwerk een knalfeest tijdens de jaarwisseling! Op veel plaatsen kun je vuurwerk bekijken of afsteken. Anderen kiezen ervoor de Champagne flessen te laten knallen, want ook dat kan niet ontbreken tijdens oud & nieuw! Geniet nog even van de oliebollen en vervolg je nieuwjaarswisseling bij één van de grootste feesten!

Vuurwerk bekijken of afsteken?!

Vanaf 18.00 uur ’s avonds tot en met 02.00 uur ’s nachts is het toegestaan vuurwerk af te steken. Wat heeft je voorkeur, prachtige vuurwerkpotten, vuurpijlen of keiharde knallen? Tussen deze uren knal je het mooiste vuurwerk de lucht in en wens je iedereen een gelukkig nieuwjaar.

Het grootste knalfeest is in Rotterdam. Dit jaar zijn er maar liefst drie vuurwerkshows! Vanaf de Erasmusbrug, in Nesselande en Hoek van Holland. De festiviteiten beginnen al om 22:30 met de grootste hits in een jaarmix van 2019. Klokslag 00.00 uur wordt de hemel spectaculair verlicht met de mooiste vuurpijlen!

Lees ook ons The Innsider ‘Oud & Nieuw in Rotterdam’ artikel, volledig toegewijd aan de nieuwjaarsviering in Rotterdam!

De leukste feesten tijdens Oud & Nieuw

Naast al dat vuurwerk bekijken worden in alle grote steden van Nederland de grootste feesten georganiseerd, perfect om het nieuwe jaar knallend in te luiden. In Amsterdam kun je naar verschillende themafeesten zoals, ‘Terug Naar Toen’ bij de Hallen, naar ‘Girlslovedjs’ in AIR en nog veel meer. Bij de nieuwjaarsviering in Utrecht ga je terug in de tijd met ‘We All Love 80’s 90’s 00’s NYE’ bij de Winkel van Sinkel. Én in Rotterdam ga je naar ‘A Touch Of Gold’ bij Inntel Hotels Rotterdam Centre met geweldig uitzicht over de Erasmusbrug en het Nationaal Vuurwerk!

You’ll be surprised!