Verjaardag in een Hotel_Inntel Hotels Amsterdam Landmark @remyonline

Waarom je jouw verjaardag in een hotel zou moeten vieren

Verjaardagen worden wereldwijd op vele verschillende manieren gevierd. In Zweden wordt er groots uitgepakt met verjaardagstaarten, in Mexico met piñatas en in Nederland kennen we natuurlijk de typische kringverjaardag met familie. Waar de een gelukkig wordt van een huis vol vrienden en familie, viert de ander liever een kleiner feestje. In dit artikel vertellen wij jou alles over waarom je jouw verjaardag in een hotel zou moeten vieren.

Jarige, vandaag draait het om jou!

Jouw verjaardag staat natuurlijk helemaal in teken van jouzelf. Een extra stukje taart is vandaag geen issue en de klusjes in huis laat je deze dag links liggen. Deze dag verdien je het om je de koning of koningin te rijk te voelen. Loop de hele dag in je badjas rond en laat je handdoek liggen op de grond. Laat je door ons verzorgen zolang je er bent!

Pak groots uit

Niets is te gek wanneer je jouw verjaardag viert in een hotel. Bubbels drinken in jouw eigen whirlpool? Natuurlijk! Proosten met bubbels maakt ieder moment éxtra speciaal. Wanneer je de Bubbles & Bath Special boekt, staat er een fles bubbels op jouw kamer klaar.

Start de dag als een royalty met een uitgebreid ontbijt op bed. Geniet van vers fruit, scrambled eggs en een heerlijke cappuccino. Uiteraard mag ook hier een glas bubbels niet ontbreken. Bestel een roomservice ontbijt en geniet extra lang van het Inntel LXRY bed.

Pak groots uit en laat jouw kamer versieren met ballonnen, een feestelijke tekst op de spiegel of lekkere bonbons. Ons team doet er alles aan om jouw verjaardag onvergetelijk te maken. Vergeet jouw wensen niet door te geven voorafgaand jouw verblijf bij Inntel Hotels.

Tip: verras een jarige job

Staat er binnenkort een bijzondere verjaardag op de planning? Verras de jarige job met een feestelijke hotelovernachting! Remy verraste Deborah met een onvergetelijke verjaardag bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark.

Wat was voor jullie dé reden om dit moment te vieren in een hotel?

“Wij wilden de verjaardag van mijn vriendin luxe vieren in Amsterdam. Waar vind je nou een kamer in Amsterdam met een whirlpool EN sauna?”

Wat is jullie mooiste herinnering aan jullie verblijf bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark?

“Het mooiste is denk ik toch wel dat we na het uiteten gaan nog even lekker in de sauna hebben gezeten en zo relaxed in slaap vielen.”

Staying in or going out?

“Definitely staying in… Or going out en andere toffe locaties in de stad bezoeken, haha!”

Eindeloos tafelen en heerlijke cocktails

Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder jouw favoriete gerecht. In de restaurants van Inntel Hotels geniet je van Inntel Originals én lokale specialiteiten. Ga jij voor de Inntel Original Beef Burger op het zonnige terras van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, of toch voor de Werkspoor G&T bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark? Laat je verrassen door onze chefs en bartenders en geniet van een feestelijk diner.

Nooit meer naar huis

Wil je extra lang genieten van jouw feestelijke verblijf? Maak er een verjaardagsweekend van en check pas om 17.00 uur uit met de Stay Lazy Special. Met deze Special geniet je éxtra lang van jouw kamer en natuurlijk het wellness centre. Breng nog een bezoekje aan de sauna of neem een duik in het zwembad. Met de late check out heb je alle tijd om jouw verjaardag te vieren.

Vier jouw verjaardag in de leukste steden in Nederland! Inntel Hotels heeft acht hotels op toplocaties in Nederlandse steden. De hotels zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Gedurende jouw verblijf staat wellness en design centraal. Ontdek de stad en kom volledig tot rust.

You’ll be surprised.

 

Fotografie: www.remyonline.nl